Team Trust Perintä taas koti voittoon, taas viidessä erässä!!

5.11.2011

Désa vu. Näin voi todeta kun kotipelistä toiseen kotijoukkue taistelee ja nousee voittoon lähes tulkoon saman kaavan mukaan. Tällä kertaa tämän joutui toteamaan Himangan Urheilijat.

Pohjantien koulun lehtereille oli saapunut mukava määrä katsojia. Vastustajakin oli lopulta löytänyt perille tänne perinteiseen lentopallopyhättöön, nimittäin varma huhu kertoo että HU olisi nähty vielä klo 16.00 jälkeen Neulamäen koululla.

Vauhdin otto Neulamäestä ei Himankaa kuitenkaan haitannut ja se vei ensimmäisen erän lukemin 21-25.
Toiseen erään kotijoukkue paransi otteitaan ja vähensi virheitä, erä Trustille 25-16.

Kolmas erä oli tasaista. Onnistumisia ja tasokasta lentopalloa molemmilta. Tilanteessa 23-23 Janin ottamalla toisella aikalisällä ei kuitenkaan saatu erän ottamiseksi tarpeeksi eväitä. Vaihtopallosta vielä piste, mutta sitten nelospaikan kaksi epäonnistunutta hyökkäystä ja erä vieraille 24-26.

Yleisö on tässä vaiheessa melkoisen varma että pitkä iltahan tässä taas tulee. Kotiin soitellaan ja pyydetään että sauna vasta kahdeksaan.

Neljännessä erässä Trustin hyvä aloitussyöttö oli ratkaisevassa asemassa. Lasse Räisäsen hyvät syötöt siivittivät kolme pisteen putken ja tilanne oli tasan 20-20. Sen jälkeen mentiinkin lähes "käsi kädessä" aina jatkopalloille saakka. Erä päättyi tietysti - perinteen mukaan - Trustille voittoisasti, lukemin 28-26.

Viides erä ja yleisö intoutuu entistä enemmän kannustamaan kotijoukkuetta. Tämän nitro erän puolia vaihdetaan kotijoukkueen johtaessa 8-5 Lasse Räisäsen syöttövuoron aikana.
Erän lopussa nähtiin muutama makoisa suoritus. Esim. Matti Mustosen lähes ässä syöttö toi tilanteen 12-8, 13-8 välähti tauluun kun Antti Karttunen napautti vastapallosta pallon kenttään. Osku Säisän syöttövuorolla erä taputeltiin loppuun.

Näin jälleen voitto ja pisteet kotia. Team Trust Perintä on lohkossa kakkosena samoilla pisteillä mutta huononmalla eräsuhteella kuin KyKy Betset.

Palkintoraati jakoi suklaat vieraiden nro 4, hakkuri Leandro de Souzalle, joka kyllä oli joukkueensa kantavia voimia. Hyökkäys oli niin helpon näköistä ja aikas korkeelta lähti. Kotijoukkueesta parhaana palkittiin hyvin läpi ottelun hyökännyt Juha Iivarinen.

Tänään Trust oli Himankaa perempi, taso mitataan kuitenkin uudestaan jo huomenna sunnuntaina kun Trust matkaa Kalajoelle vieraspeliin.

Trustin seuraava kotipeli jo ensiviikonloppuna. Vastaan Pohjantiellä asettuu Suomen Cupin karsinnoissa Trustin voittanut Liiga Riento Joensuusta. Tervetuloa su 13.11. klo 17.00. Tarjolla viisi erää lentopalloviihdettä??

Pelijuttua tulossa myöhemmin.

Myöskin muut seuramme joukkueet ovat olleet tänään pelaamassa:

N1 Laihian Luja -PuWo 1-3
N2 PuWo -Uimaharjun Kari 3-0