Puijon naiset taipui WoVolle.

13.11.2011

Kun lohkon kaksi parasta joukkuetta kohtaa toisensa, on odotettavissa hyvätasoista lentopalloa. Isänpäivän kahvien lomassa Puijo Wolley naiset kohtasi ykkössarja ottelussa Woman Volleyn Rovaniemeltä. Ottelu oli hyvätasoinen, varsinkin ottelun kaksi viimeistä erää tarjosivat katsojille pitkiä palloralleja ja iloista lentopalloa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Rovaniemellä ei Puijon pistetiliä kartuttanut. WoVo vei peli silloin suoraan 3-0. Tuon pelin jälkeen ei ole Puijo hävinnyt yhtään peliä. WoVolla vain kaksi erä menetystä.

1.erä
Vieraat menee kovaa ja Puijo pyristelee pienissä lukemissa. Tilanne on jo niinkin huono kuin 8-24. Miilan syöttövuorolla lukemat kaunistuvat ja vastustajan on pakko ottaa aikalisä tilanteessa 14-24 kun muu ei auta. Aikalisän jälkeen Heli nappaa vielä makoisan torjunnan ja peli on jo 15-24. Erä loppuu kuitenkin kun Miilan erinomainen syöttöputki katkeaa hitusen ylimenneeseen syöttöön ja erä vieraille 16-25.

2. erä
Taistellaan taistellaan mutta ei riitä. Erä WoVo:lle 12-25 ja kahville.
 

3. erä
Tilanne 8-7 ja Puijo johtaa ensimmäisen kerran tässä pelissä. Tilanteessa 19 - 14 vastustaja on käyttänyt jo kaikki kaksi aikalisää. Puijo on parantanut peliään huomattavasti ja koventanut syöttöä. Erä loppuu Pian näyttävään lyöntiin, erä kotia 25-21.

4. erä
Tasaista ja tasokasta. Miila syöttää edelleen pahoja. Komein piste nähtiin tilanteessa 16-14 kun Miilan syöttö nousee suoraan verkolle vastapalloksi, tästä Heli kiittää ja kuittaa pallon parkettiin. Upeaa. Tasainen erä olisi voinut kääntyä kummalle tahansa mutta ehkä WoVo:n pelaajamateriaalin tasaisuus oli se millä vieraat käänsi pelin itselleen. Erä päättyi  23-25 ja koko ottelu 1-3. Pisteet matkaa Rovaniemelle.

Seuraava kotipeli la 26.11, silloin vieraita lakeuksilta kun Nurmon Jymy saapuu Kuopioon. Peli alkaa Pohjantienkoululla klo 17.00.