Makea kotivoitto naisten edustukselle.

26.2.2012

Puijolla on laaja rinki, joka on pitkällä kaudella tarpeen. Vaihtopenkillä ollaan tarkkana ja aina valmiina kentälle.
Voitontanssi!
Ottelu on ohi, odotetaan palkittavia. Tänään raati palkisti kotijoukkueesta Milla Väänäsen ja Marjut Korhosen. Onnea.

Upean aurinkoinen ulkoilusää hemmotteli kansaa sunnuntaina. Päivä sai aurinkoisen jatkon, kun naisten ykkössarjan ylemmässä jatkosarjassa Puijo Wolley otti työvoitolla pisteet Helsinki Volleylta.

Mukava määrä lentopallon ystäviä oli saapunut katsomaan tuplakotipelin toista osaa. Puijo asteli kentälle lauantainen kotivoitto kainalossa.

Ensimmäinen erä tulikin iloisella pelillä lukemin 25-18. Toisessa erässä oltiin jo hyvässä vauhdissa mutta sitten tuli käsittämätön virhesuma ja ihan mahdoton sähellyshetki. Hajanaisen erän korjasi lopulta hesalaiset pistein 23-25.

Kun yleisö nautti kahvia ja pullaa, valmennusjohto Jussi-Tuula ohjeisti laumaansa hyvin tuloksin ja kolmas erä tulikin nätisti 25-14 kotijoukkueelle.

Neljäs erä hyvää lentopalloa, paljon pitkiä palloralleja, taistelua ja onnistumisia. Muutama harmittava arviointi virhe takakentällä ja ihan viimeinen puristus puuttui - erä vieraille 24-26.

Kahviossa riittää asiakasta kun valmistaudutaan jo viidenteen erään. Ensimmäisen ja viimeisen pisteen tässä erässä tekee kotijoukkue Puijo ja näin ollen kuittaa erän 15-9 ja koko pelin 3-2

Ottelun lopussa nähty valmentajakaksikon tuuletus oli mukavaa katsottavaa. Viimeaikaiset tapahtumat huomioon ottaen, kaksi voittoa kotipeli viikonloppuna maistuu koko joukkueelle.
Tänään siihen tarvittiin viisi erää.

Ykkössarjan ylemmässä jatkosarjassa on pelattu nyt kahdeksan ottelua ja Puijolla on neljä voittoa ja neljä tappiota, pisteitä kahdeksan. Sijoitus kolmas tasapistein Varala Teamin kanssa.

Ensiviikonloppuna Puijo matkustaa etelään. Lauantaina vastassa on Kappa Volley Lahdessa ja sunnuntaina Töölön Kisahallissa tämän päiväinen vastus Helsinki Volley. Pistejahti jatkukoon.

PS.Erityiskiitos pallotytöille viikonlopun aherruksesta. D- ja C-tytöt, hienosti hoidettu.