Kausi alkuun, heti täysi tupa.

15.8.2012

Toiminnanjohtaja Niina, (keskellä seisomassa) veti illan varmalla otteella.
Valmentajapalaverissa hyvä osanotto.
Illan tiloista ja tarjoilusta vastasi LähiTapiola.
Puijo Wolleyn yhteistyökumppani vahingon sattuessa, Terveystalo.

Puijo Wolley aloitti kauden tiistaina valmentajien ja vanhempien kaudenavauspalaverilla. Harjoitukset on pyörineet jo pari viikkoa, mutta nyt oli aika taustajoukkojen kokoontua. Yhteistyökumppani LähiTapiolan tiloissa käytiin läpi mm. pelaajien vakuutusturvaan ja vahingon sattuessa Terveystalon hoitopolkuun liittyviä asioita.

Lämmin elokuinen kesäilta ei vähentänyt osallistujamäärää, kun seura järjesti historiansa toisen koko seuran kaudenavauspalaverin. Alussa valmentajat ja joukkueenjohtajat ohjeistettiin alkavaa kautta varten. Yhteisesti voitiin todeta, että ollaan hyvässä aikataulussa ja valmentajatilanne on hyvä plus. Muutamilta joukkueilta puuttuu vielä tiimistä 1-2 valmentajaa. Havaittavissa ehkä turhaakin ujoutta ottaa vastuuvalmentajan paikkaa, pelaajilta on kuulunut kiitosta - joten turha kainous pois :).

Ilta jatkui vanhempien saapumisen jälkeen iltapalan merkeissä jonka yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjosi. Reilusti yli viisikymmentä paikalle saapunutta kuunteli LähiTapiolan ja toisen seuramme yhteistyökumpanin, Terveystalon esitykset. Ko. esityksiin voit tutustua nettisivuilta oheisista linkeistä.

Seuran toiminnanjohtaja Niina Pirskasen johdolla käytiin läpi kauden alkuun liittyvät muut tärkeät asiat, mm. salivuorot ja valvonta-asiat. Lähiajan kokoseuran talkoot, joita mm. Savon Sanomat syysturnaus ja aluejoukkueiden C-ikäluokan SM-turnaus. Kausimaksut ja lisenssit, koti- ja vieraspelit. Jokaiselle joukkueelle pitää löytyä myös joukkueenjohtaja, hänen valinta tulee tehdä joka joukkueen mahdollisimman pian. Valmennuspäällikkö Arttu Keränen tsemppasi joukkueita alkavaan kauteen.

Kiitos kaikille paikalle saapuneille. Täysi "tupa" seuraväkeä enteilee hyvää kautta. Kaikki kotipelit keskitetään Neulamäen koululle, joten katsomot täyteen.

Tästä on hyvä lähteä alkavaan kauteen!

 

 

 

Liitteet