Puijo Wolleylta useampi juniorijoukkue SM-välieriin!

26.3.2013

B-poikien 1- ja 2-joukkueiden keskinäinen ottelu Savonlinnassa 01/13

Puijo Wolleyn A-tytöt, 2 B-poikien joukkuetta ja C-pojat ovat pelanneet SM-sarjassa hienolla menestyksellä ja pelaavat SM-välierissä lähiviikkoina.

C-pojat ovat varmistaneet jo SM-finaaliturnaukseen paikan, sijoituttuaan SM-sarjassa A-pooliin, ylimpään tasolohkoon.

Välierien aikataulut: B-poikien 1-joukkue pelaa sunnuntaina 31.3.välierä lohkonsa Kuopiossa Neulamäen koululla. Vastustajaksi saapuu Koijärven Kunto, Salpis Hollolasta ja Korpilahden Pyrintö. Ottelut alkavat klo 11.

B-poikien 2-joukkueen välierä lohkossa muita joukkueita ovat Napapiirin
palloketut, A-volley ja Loimaan Jankko. A-volleyn isännöimä turnaus pelataan lauantaina 13.4.
Puijo Wolleyn C-poikien välieräpeleissä selvitellään jo SM-lopputurnauksen alkulohkot turnauksen menestyksen perusteella. Puijo Wolleyn lisäksi lopputurnaukseen paikkansa ovat ottaneet Kauhavan Wisa, Blues Volley , Kalevan Lentopallo, Vilppulan Tähti ja Oulun Kisko. Välierä pelataan lauantaina 6.4. Kauhavalla.


A-tyttöjen SM-välierät pelataan 20.4. Savonlinnassa. Puijo Wolleyn A-tyttöjen välierä vastuksina ovat järjestäjä Ajo-KLP Team, Raision Urheiljat ja TT-Volley.

C-ikäisten SM-lopputurnaus järjestään Kuortaneen Urheiluopistolla 20.-21.4.2013. A- ja B-junioreiden SM-lopputurnauspaikat selviävät välierien jälkeen. B-ikäisten SM-lopputurnaus pelataan 27.-28.4. ja A-junioreiden lopputurnaus 4.-5.5.