Puijo Wolleyn juniorijoukkueiden kausi käyntiin!

2.10.2014

Juniorijoukkueiden pelikausi alkaa 4.10. C-ikäisten junioreiden peleillä. Vilkas lentopallokausi edessä mini-ikäisistä aikuisten joukkueisiin Puijo Wolleyssa. Tervetuloa peleihin!

Juniorilentopallon pelikausi alkaa tulevana viikonloppuna. Puijo Wolleyn juniorijoukkueet ovat harjoitelleet elokuulta tiiviisti ja nyt kauden käynnistää lauantaina 4.10. pelattavat C-ikäisten junioreiden turnaukset. Puijo Wolleyn C-pojat isännöivät ensimmäistä ns. tasonmittausturnausta Pohjantien koululla, ja tyttöjen joukkue matkaa Leppävirralle vieraspelireissulle. Junioreiden pelikausi on rytmitetty 3 viikon välein ja seuraava C-ikäluokan turnaus pelataan 25.10.

 

Viikon päästä 11.10. alkaa vuorostaan B-ikäisten pelikausi  tasonmittausturnauksella ja silloinkin Puijo Wolleyn pojat isännöi kotiturnausta Neulamäen koululla, tyttöjen joukkue matkaa Tervoon.

 

Puijo Wolleysta on syyskaudelle ilmoittautunut jälleen joukkueet kaikkiin ikäluokkiin A-E-juniorisarjoissa, tytöissä ja pojissa. Aikuisten joukkueet, naisten edustusjoukkue 1-sarjassa, naisten 2-sarjassa, miesten 2-sarjassa, naisten 3-sarjassa sekä miesten 5-sarjassa ovat aloittaneet tai aloittavat nyt pian myös oman sarjakautensa. Lisäksi seura järjestää pienten junioreiden toimintaa liikuntakerhoissa Kuopiossa ja Siilinjärvellä, Lentis-liikkarissa sekä D-junioritoimintaa Toivalassa. Lukuisia jännittäviä pelejä ja paljon uusia pelitaitoja kerryttävä lentopallokausi siis edessä!

 

Puijo Wolleyn yhteistyökumppanit vahvistavat seuran toimintaa

Puijo Wolleyn yhteistyökumppaniverkosto tukee seuraa etenemään juniorityössä ja lasten ja nuorten valmennustoiminnan edelleen kehittyvänä ja laadukkaana toimimisen. Yhteistyökumppaneistamme Kuopion Energia, Savon Sanomat ja Intersport Kuopio näkyvät joukkueiden peliasuissa tulevalla kaudella. Lisäksi seuralla on monta hienoa yhteistyökumppania, jotka osaltaan tuovat toimintaan sisältöä, palveluitaan ja taloudellista tukea seuralle toiminnan vahvistamiseksi. Seuran yhteistyökumppanit mukana seuran www.puijowolley.fi-sivuilla.

 

C-poikien turnaus la 4.10.2014 Pohjantien koululla

Kenttä 1: 10.00 Tsemppi-KiU 11.00 KiU-LuoWo 12.00 Livo-KiU 13.00 PuWo-Tsemppi 14.00 KiU-PuWo
Kenttä 2: 10.00 LuoWo-PuWo 11.00 PuWo-LiVo 12.00 LuoWo-Tsemppi 13.00 LiVo-LuoWo 14.00 Tsemppi-LiWo

 


 

Tervetuloa Puijo Wolleyn juniori- ja aikuispeleihin kaudella 2014-15!