PuWo kohtaa joensuulaiset kahdesti viikonloppuna

6.2.2015

Puijo Wolleyn naiset pelaavat tulevana viikonloppuna kahdesti joensuulaista NiceTeamia vastaan. Kuopiolaiset matkaavat ensin lauantaina Joensuuhun ja sunnuntaina 8.2. joukkueet kohtaavat Pohjantien koululla klo 16.

 

 

Ylemmässä jatkosarjassa tähän mennessä yhdellä voitolla ja kolmella häviöllä etenevän NiceTeamin kokoonpano on jonkin verran muuttunut edellisestä kohtaamisesta. Taru Alho ei pelaa enää joukkueessa, mutta hänen tilalleen on tullut liigakokemustakin omaava Saina Secka.

 

PuWon päävalmentaja Arttu Keränen toteaa, että NiceTeam on ennakolta vaikea vastustaja, jonka vahva ase löytyy keskihyökkäyksestä.

 

- Se meidän pitää saada kuriin. Syöttö-vastaanottopeli näyttelee peleissä viikonloppuna jopa isompaa roolia kuin normaalisti. Myös oman kokonaispelaamisemme pitää toimia edellistä peliä paremmin.

 

Keränen toteaa, että joukkueen harjoitukset ovat kulkeneet tällä viikolla hyvin.

 

­- Uskon viikonlopun tuovan meille paljon hyvää.

 

Myös joukkueen kapteenistoon kuuluva Tilda Oikari kertoo, että viime viikonlopun tappiosta viisastuneena joukkue on keskittynyt tällä viikolla treeneissä laadukkaaseen ja huolelliseen tekemiseen.

 

- Joensuu on meidän viime kohtaamisten jälkeen vahvistunut uusien pelaajahankintojen myötä, joten meidänkin on nostettava tekemisen tasoa. Kaikki lähtee syötöstä ja vastaanotosta, jotta saamme keskitorjujista uhkaa hyökkäyspeliin ja sitä kautta tilaa myös laitoihin.

 

Oikari sanoo, että edellispeli osoitti sen, ettei pelejä voiteta yksipuolisella laitapelillä.

- Pelin voittamiseen tarvitaan vähintään kentällisen verran ratkaisijoita.

 

PuijoWolley-NiceTeam sunnuntaina 8.2. Pohjantien koululla klo 16.

 

Tervetuloa!