Snow Volley

 

Snow Volley Kuopio goes TAHKO 4.4.2020

 

Snow Volley turnaus järjestetetään lauantaina 4.4.2020 Tahkolla. Tule mukaan uuteen lentopalloturnaukseen ja pitämään joukkueesi kanssa hauskaa Tahkolla! Snow Volley pelataan lumella 3 vastaan 3 ja lentopallokosketuksilla. Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kilpasarjat sekä harrastesarja. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Puijo Wolley Juniorit ja Wänäri Cowboys.
 

Hauska pelipäivä talventaitteeksi lumella – tervetuloa kaikki mukaan lentisjoukkueella, biitsiporukalla, opiskelijat, työporukat ja tietysti kaverijengit! Ilmoittautuminen 29.3. mennessä.
 

Säännöt

Pelimuoto "kolme vastaan kolme", erät 15 pisteeseen kahdesta voittoerästä (2-0, 2-1), pelialue 8 x 8 m, torjunta ei ole kosketus ja passi lentopallon tulkintalinjalla (ei siis beach volleyn tulkintalinja). Rotaatio on vapaa eli pelaajat voivat ryhmittää joukkueensa vastaanotossa haluamallaan tavalla.

Joukkueessa voi olla myös neljä pelaajaa, jolloin yksi pelaaja on vaihdossa. Erässä saa käyttää kaksi vaihtoa. Lentopallosta poiketen ei ole pakko vaihtaa samaa pelaajaa kentälle ja takaisin.

Turnaus pelataan biitsipalloilla.
 

Sarjat

Kilpasarja Naiset

Kilpasarja Miehet

Harrastesarja (naiset, miehet, sekajoukkueet) Harrastesarjan joukkueessa saa pelata max. yksi 2-sarjan tai sitä ylemmän tason pelaaja.
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Snow Volley Kuopio goes Tahko 4.4. turnaukseen tapahtuu Ilmoittautumislomakkeella 29.3.2019 mennessä.
 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 40 eur/joukkue.

Osallistumismaksun voi maksaa ennakkoon PuWon tilille OP FI86 5600 0520 1415 76 (Kirjoita maksun viestiosaan joukkueen nimi ja yhteyshenkilö). Voit maksaa myös paikan päällä käteisellä tai maksukortilla.
 

Otteluohjelmat

Otteluohjelmat julkaistaan 31.3. otteluohjelmat ja tulospalvelu-sivulla. Pelit alkavat Tahkolla klo 10.

Järjestäjällä oikeus tehdä muutoksia turnauksen alkuun saakka, mutta joukkueille ilmoitetaan mikäli päivän 1. ottelun alkuaika muuttuu.
 

Tuomarit

Wänäri Cowboys ja Puijo Wolley hoitaa tuomarit ja kirjurit paikalle. Tuomari voi toimia myös kirjurina.
 

Palkinnot

Sarjojen voittajat palkitaan tavarapalkinnoin.
 

Pelipaikka

Tahko, Sääskiniementie 560, 73310 Tahkovuori. Turnauksen osallistujien käytössä on pukuhuoneet ja wc-tilat stadionrakennuksessa.

Turnauspaikalla kanttiinipalvelut.
 

Yhteystiedot

Puijo Wolley Juniorit ry Niina Pirskanen toimisto@puijowolley.fi 050-3066889
Wänäri Cowboys ry Salla Asikainen wanaricowboys@gmail.com 044-9887885