Jouni Tarvainen uusi puheenjohtaja.

20.9.2005

Seuraa kaksi toimikautta luotsannut Markku Savolainen (vas) luovuttaa puheenjohtajanuijan Jouni Tarvaiselle.
Kuopio Hallin kokoustiloihin saapui 24 lentopallon ystävää varmistamaan juniorilentopallon jatkumisen Kuopiossa.
Toisessa ylimääräisessä vuosikokouksessa Markku Savolainen toimi puheenjohtajana ja Marjatta Räsänen sihteerinä.
Kokousväki oli varsin tyytyväinen tehtyihin päätöksiin.

"Kolmas kerta toden sanoo" piti jälleen paikkansa kun seuramme toinen ylimääräinen vuosikokous valitsi uutta puheenjohtajaa ja johtokuntaa. Tällä kertaa kokoukseen saapui 24 lentopallon ystävää.

Juniorilentopallotoiminta jatkuu elinvoimaisena Kuopiossa.

Kuopio Hallin kokoustilat tiistaina 20.9.2005 klo 18.00. Paikalla 24 henkilöä, se on puheenjohtajana kaksi kautta toimineen Markku Savolaisen sanoin enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä kokouksessa yhteensä. Tiistaina pidetty kolmas vuosikokous valitsi seuralle uuden puheenjohtajan ja johtokunnan.

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin vankan lentopallotaustan omaava Jouni Tarvainen. Jouni tunnetaan niin pelaajana kuin ahkerana seuratyöntekijänä. Pyörittihän Jouni nyt jo pari vuotta levänneen Puijo Volleyn toimintaa ansiokkaasti useita vuosia.

Jouni Tarvainen saa johdettavakseen kuusi henkilöä käsittävän johtokunnan. Entisistä jatkaa Taina Sahlberg ja Matti Lipponen. Uusina kasvoina mukaan tulee Minna Heiskanen, Kirsti Kinnunen, Erkki Mustonen ja Pentti Korhonen. Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jokaisesta joukkueesta on kuitenkin edustaja joka "saa" olla mukana johtokunnankokouksissa vaikka ei varsinaisesti johtokuntaan kuulukkaan. Joukkueiden yhteyshenkilöitä ovat Jyrki Riekkinen, Merja Halonen ja Marjatta Räsänen joka toimii myös seuran teknisenä kokoussihteerinä. Pirjo Hulkko lupautui jatkamaan seuran talousvastaavana.

Tiistainen kokous huokui hyvää yhteishenkeä ja uusia tuulia. Vaikka uuden puheenjohtajan ja johtokunnan kasaamiseen tarvittiin kolme kokousta, osoitti se että ei aina kannata mennä yli siitä mistä aita on matalin. Vaikka toisessa kokouksessa olisi saatu hallitus kasaan olisi se ollut vain rimaahipoen laillinen. Toisen kokouksen jälkeen lähes kaikki joukkueet pitivät "tiukan puhuttelun" pelaajien vanhemmille ja tämä kantoikin hedelmää. Kokouksessa nähtiin paljon uusia kasvoja ja myös johtokuntaan saatiin uusia innokkaita toimijoita. Kiitos kaikille jotka saavuitte kokoukseen ja kiitos niille jotka lupauduitte toimintaan mukaan. Teidän kaikkien panos on tärkeää.

Johtokunta päätti pitää järjestäytymiskokouksen ti 27.9.2005 klo 18.30 Pohjois-Savon Liikunnan toimistolla.

Kiitos!

Isot kiitokset seuraa kaksi vuotta johtaneelle Markku Savolaiselle. Markun panos seuran kasvojen pesussa oli merkittävä. Kiitokset myös pitkään johtokuntatyössä mukana olleelle ja varapuheenjohtajana toimineelle Päivi Venehsalolle jolle suotiin nyt "lepovuosi" niin johtokunnasta ja valmennustehtävistä. Kiitos myös johtokunnassa toimineelle Heikki Savolaiselle joka jatkaa edelleen joukkueen taustalla.

Kuopiolainen juniori lentopallo on taas nousussa.