Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Naiset edustus

NAISTEN KOTIPELIT 2019-20
MESTARUUSLIIGA

Pohjantien koulu

 

To 24.10. klo 18
Puijo Wolley - Nurmon Jymy

 

Liput 15€/8€

Naisten mestaruusliigan liput ennakkoon seat4.me

 

 

 

Uutisia

WoVo voitti Kuopiossa

7.10.
WoVo Rovaniemi otti Pohjantiellä kauden ensimmäisen voittonsa sarjanousija Puijo Wolleyn kustannukselle. Ottelu päättyi lukemin 3-1 (18-25,18-25,26-24,23-25)

Puijo Wolleyn seuraava mittari on kotiareenalla WoVo Rovaniemeltä

3.10.
Puijo Wolleyn liigakauden kotipelit jatkuvat tulevana lauantaina 5.10.2019 klo 17 Pohjantien koululla. WoVo Rovaniemeltä saapuu tuolloin vastustajaksi ja ennakkoasetelmat lupaavat mielenkiintoista peliä!

Puijo Wolley avasi kotipelikauden Pölkky Kuusamoa vastaan

2.10.
Puijo Wolley avasi seuran historian ensimmäisen liigakautensa kotipelit keskiviikkona 2.10.2019 Pohjantien koululla. Pölkky Kuusamo sai mukaansa kotiin viemisinä täydet pisteet pohjoiseen erin 0-3.

Puijo Wolleyn Mestaruusliigan kotiavaus keskiviikkona!

30.9.
Puijo Wolley avaa Mestaruusliigan kotipelikauden Kuusamon Pölkkyä vastaan keskiviikkona 2.10.2019 klo 18 Pohjantien koululla. Savolaisyleisö pääsee Puijo Wolleyn sarjanousun myötä nyt pitkästä aikaa nauttimaan lentopallon naisten mestaruusliigakauden peleistä Kuopiossa!

Puijo Wolleyn liigakausi käynnistyy tänään Pihtiputaalla!

27.9.
Tänään kääntyy uusi sivu seuran toimintahistoriassa, kun Puijo Wolleyn naisten mestaruusliigakausi käynnistyy tänään perjantaina 27.9. klo 18.30 Pihtiputaalla. Ensimmäinen kotipeli on vuorossa ensi keskiviikkona 2.10. Pohjantien koululla klo 18 kun vastustajaksi saapuu Pölkky Kuusamosta.

Puijo Wolleyn naiset ja Avek Esitysratkaisut yhteistyöhön

19.8.
Erilaisia esitystekniikan ratkaisuja suunnitteleva ja toteuttava Avek Esitysratkaisut aloittaa yhteistyön Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkueen kanssa tulevalla kaudella.

Riikka Koivusaari palaa Puijo Wolleyn Naisiin

14.8.
Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkue täydentyy kuopiolaiselle tutulla pelaajattarella, kun 178 cm yleispelaaja Riikka Koivusaari(25v) liittyy joukkueen rinkiin. Koivusaari pelasi Puijo Wolleyn 1-sarjajoukkueessa kaudet 2016-18.

Puijo Wolleyn ja Terveystalon yhteistyö jatkuu mestaruusliigassa

13.8.
Puijo Wolley Juniorit ry:n ja Terveystalo Oy:n pitkä yhteistyökumppanuus jatkuu myös mestaruusliigassa. Yhteistyösopimus on kolmevuotinen ja koskee naisten mestaruusliigajoukkuetta ja samalla koko seuraa. Terveystalon rakentaman hoitopolun lisäksi Terveystalon asiantuntevat lääkäri- ja hoitopalvelut tukevat monipuolisesti joukkueen valmennusta.

Puijo Wolleyn passipeliä pyörittää liigan avauskaudella kanadalainen Nikki Cornwall

2.8.
Puijo Wolley on tehnyt sopimuksen passari Nikki Cornwallin kanssa. 23-vuotias Cornwall on kotoisin Vancouverista CAN ja liittyy Puijo Wolleyn pelaajarinkiin elokuun viimeisellä viikolla. 180 cm pitkä Cornwall pelasi viime kauden Saksassa.

Oona Pennanen Puijo Wolleyn liigajoukkueeseen

8.7.
21-vuotias yleispelaaja-hakkuri Oona Pennanen siirtyy LP Vampulan liigajoukkueesta Puijo Wolleyhin tulevalle kaudelle. Pennanen on aloittanut lajin 8-vuotiaana Oulunsalon Vasamassa. 1-sarjatasolla 178 cm pitkä peluri aloitti jo 15-vuotiaana Oulun Ettassa ja siirtyi kaudelle 2018-19 Vampulaan.

Janica Helenius Puijo Wolleyn liigavahvuuteen

19.6.
Puijo Wolleyn naisten liigaan valmistautuminen etenee ja jälleen hyviä uutisia pelaajarinkiin. Yleispelaaja Janica Helenius 24v. siirtyy Rovaniemeltä Puijo Wolleyhin.

Puijo Wolleyn Liiganaiset ja Kunnonsali yhteistyöhön

31.5.
Kunnonsali on tulevalla kaudella Puijo Wolleyn naisten harjoituspaikkana fyysisen treenin osalta. Fyysinen harjoittelu on iso osa harjoituskokonaisuutta. Liigan asettamat tarpeet harjoitteluun niin henkilökohtaisella tasolla kuin myös ryhmänä ja Kunnonsalin tarjoamat palvelut kohtaavat hienosti.

Pihla Pohjola teki jatkosopimuksen Puijo Wolleyhin ja Petra Sahlberg siirtyy LP Vampulasta

29.5.
Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkueella on jälleen hyviä pelaajauutisia. Viime kauden Kuopiossa pelannut Pihla Pohjola jatkaa Puijo Wolleyssa ja siirtouutisena LP Vampulasta sapuu Petra Sahlberg!

Puijo Wolleyn liigajoukkueen ensimmäiset pelaajauutiset!

9.5.
Puijo Wolleyn naiset valmistautuu tulevaan liigakauteen ja pääsee nyt julkaisemaan ensimmäisiä pelaajasopimuksia. Keskitorjuja Ella Autere ja libero Anna Kaisa Kerminen ovat tehneet jatkosopimuksen Puijo Wolleyhin ja paluun kasvattajaseuraansa tekee Karelian Hurmoksesta keskitorjuja Anniina Kastarinen. Joukkueen yleispelaajistoon siirtyy viime kaudella Nurmon Jymyn liigajoukkueessa pelannut Hilkka Hujanen.

Puijo Wolley pelaa lentopallon naisten mestaruusliigassa kaudella 2019-20

6.5.
Puijo Wolleyn ja Karelian Hurmoksen paikat naisten ja miesten liigassa vahvistuivat viikonloppuna järjestetyllä mestaruusliigan seminaariristeilyllä ja nyt seura pääsee valmistautumaan tulevaan kauteen joukkueen ja taustojen rakentamiseen toisten liigaseurojen tavoin.
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Terveystalo Sport
Savon Sanomat
Laatupesu
Savonia AMK
Puma
K-Supermarket Petonen