Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Naiset edustus

NAISTEN KOTIPELIT 2019-20
MESTARUUSLIIGA

Pohjantien koulu

 

LIIGAKAUDEN AVAUS!

Ke 2.10. klo 18
Puijo Wolley - Pölkky Kuusamo

 

Liput 15€/8€

Naisten 1-sarjaliput ennakkoon seat4.me

 

 

 

Uutisia

Puijo Wolleyn naiset ja Avek Esitysratkaisut yhteistyöhön

19.8.
Erilaisia esitystekniikan ratkaisuja suunnitteleva ja toteuttava Avek Esitysratkaisut aloittaa yhteistyön Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkueen kanssa tulevalla kaudella.

Riikka Koivusaari palaa Puijo Wolleyn Naisiin

14.8.
Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkue täydentyy kuopiolaiselle tutulla pelaajattarella, kun 178 cm yleispelaaja Riikka Koivusaari(25v) liittyy joukkueen rinkiin. Koivusaari pelasi Puijo Wolleyn 1-sarjajoukkueessa kaudet 2016-18.

Puijo Wolleyn ja Terveystalon yhteistyö jatkuu mestaruusliigassa

13.8.
Puijo Wolley Juniorit ry:n ja Terveystalo Oy:n pitkä yhteistyökumppanuus jatkuu myös mestaruusliigassa. Yhteistyösopimus on kolmevuotinen ja koskee naisten mestaruusliigajoukkuetta ja samalla koko seuraa. Terveystalon rakentaman hoitopolun lisäksi Terveystalon asiantuntevat lääkäri- ja hoitopalvelut tukevat monipuolisesti joukkueen valmennusta.

Puijo Wolleyn passipeliä pyörittää liigan avauskaudella kanadalainen Nikki Cornwall

2.8.
Puijo Wolley on tehnyt sopimuksen passari Nikki Cornwallin kanssa. 23-vuotias Cornwall on kotoisin Vancouverista CAN ja liittyy Puijo Wolleyn pelaajarinkiin elokuun viimeisellä viikolla. 180 cm pitkä Cornwall pelasi viime kauden Saksassa.

Oona Pennanen Puijo Wolleyn liigajoukkueeseen

8.7.
21-vuotias yleispelaaja-hakkuri Oona Pennanen siirtyy LP Vampulan liigajoukkueesta Puijo Wolleyhin tulevalle kaudelle. Pennanen on aloittanut lajin 8-vuotiaana Oulunsalon Vasamassa. 1-sarjatasolla 178 cm pitkä peluri aloitti jo 15-vuotiaana Oulun Ettassa ja siirtyi kaudelle 2018-19 Vampulaan.

Janica Helenius Puijo Wolleyn liigavahvuuteen

19.6.
Puijo Wolleyn naisten liigaan valmistautuminen etenee ja jälleen hyviä uutisia pelaajarinkiin. Yleispelaaja Janica Helenius 24v. siirtyy Rovaniemeltä Puijo Wolleyhin.

Puijo Wolleyn Liiganaiset ja Kunnonsali yhteistyöhön

31.5.
Kunnonsali on tulevalla kaudella Puijo Wolleyn naisten harjoituspaikkana fyysisen treenin osalta. Fyysinen harjoittelu on iso osa harjoituskokonaisuutta. Liigan asettamat tarpeet harjoitteluun niin henkilökohtaisella tasolla kuin myös ryhmänä ja Kunnonsalin tarjoamat palvelut kohtaavat hienosti.

Pihla Pohjola teki jatkosopimuksen Puijo Wolleyhin ja Petra Sahlberg siirtyy LP Vampulasta

29.5.
Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkueella on jälleen hyviä pelaajauutisia. Viime kauden Kuopiossa pelannut Pihla Pohjola jatkaa Puijo Wolleyssa ja siirtouutisena LP Vampulasta sapuu Petra Sahlberg!

Puijo Wolleyn liigajoukkueen ensimmäiset pelaajauutiset!

9.5.
Puijo Wolleyn naiset valmistautuu tulevaan liigakauteen ja pääsee nyt julkaisemaan ensimmäisiä pelaajasopimuksia. Keskitorjuja Ella Autere ja libero Anna Kaisa Kerminen ovat tehneet jatkosopimuksen Puijo Wolleyhin ja paluun kasvattajaseuraansa tekee Karelian Hurmoksesta keskitorjuja Anniina Kastarinen. Joukkueen yleispelaajistoon siirtyy viime kaudella Nurmon Jymyn liigajoukkueessa pelannut Hilkka Hujanen.

Puijo Wolley pelaa lentopallon naisten mestaruusliigassa kaudella 2019-20

6.5.
Puijo Wolleyn ja Karelian Hurmoksen paikat naisten ja miesten liigassa vahvistuivat viikonloppuna järjestetyllä mestaruusliigan seminaariristeilyllä ja nyt seura pääsee valmistautumaan tulevaan kauteen joukkueen ja taustojen rakentamiseen toisten liigaseurojen tavoin.

Kapteenien kynästä vol 3

18.4.
Tarvittiin muutama päivä aikaa, että kapteenitkin ehtivät hengähtää ja miettiä, mitä kaikkea sitä viikonloppuna tapahtuikaan. Lue lisää koostetta Ellan, Elinan ja Miilan blogista liigakarsintojen finaaliviikonlopusta

Huippu-urheilijan ura vaihtuu huippu-urheiluvalmennukseen: Jukka Lehtonen Puijo Wolleyn naisten päävalmentajaksi

16.4.
Lentopallokenttien tunneituimpiin pelaajiin kuulunut Jukka Lehtonen 37v. on tehnyt sopimuksen Puijo Wolleyn naisten päävalmentajan pestistä seuran kanssa. Sopimus on mallia 2+2. Lehtonen on toiminut pelaajauran ohella Puijo Wolleyn valmennuspäällikkönä ja jatkaa edustusjoukkueen valmennuksen ohella seuran valmennusta edelleen koordinoiden.

WoVo Rovaniemelle naisten liigakarsintasarjan voitto

14.4.
Naisten liigakarsintasarja päättyi sunnuntaina 14.4. Kuopiossa WoVon voittoon eräluvuin 2-3. Ottelu päätti myös samalla Puijo Wolleyn Elina Heiskasen pitkän ja upean uran.

Puijo Wolleylle voitolla 1-sarjan kultaa ja kiinnitys liigapaikan hakuun

13.4.
Naisten liigakarsintasarjan toiseksi viimeinen ottelu Pohjantien koululla Kuopiossa 13.4.2019 päättyi kotijoukkueen voittoon eräluvuin 3-1. Puijo Wolley varmisti lauantaisella voitollaan karsinnassa jo 2. sijan ja samalla 1-sarjan kultamitalit. Sunnuntaina 14.4. Puijo Wolley kohtaa WoVo Rovaniemen – ottelussa ratkeaa liigakarsinnan voitto.

Naisten liigakarsinnat ja 1-sarjan mestaruus huipentuu viikonloppuna Kuopiossa!

10.4.
Puijo Wolleyn Naiset pelaavat tulevana viikonloppuna kotiareenalla Pohjantien koululla naisten kauden huipentavat liigakarsintapelit ja samalla selviää myös 1-sarjan mestari. Lauantaina 13.4. Puijo Wolley kohtaa klo 17 Karelian Hurmoksen ja sunnuntaina 14.4. klo 16 WoVo Rovaniemen.
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Terveystalo Sport
Savon Sanomat
Laatupesu
Savonia AMK
Puma
K-Supermarket Petonen