Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Naiset edustus


NAISTEN KOTIPELIT 2018-19
Naisten 1-sarja

Pohjantien koulu

Sunnuntai  4.11.  klo 16   
PuWo -  Isku
 

Liput 9/7€


OTTELUISÄNTÄNÄ LÄHITAPIOLA

Otteluisäntä
Naisten 1-sarjaliput ennakkoon seat4.me

 

 

Uutisia

Lauantaina naisten 1-sarja jatkuu LP Viestin Akatemiajoukkuetta vastaan

4.10.
Puijo Wolleyn Naisten pelikausi jatkuu lauantaina 6.10. kotisalissa klo 17 kun Pohjantielle saapuu LP Viestin Akatemiajoukkue Salosta. Puijo Wolley on saanut pelaajistoon passaritäydennystä ja joukkue on hyvässä valmiudessa tulevaan peliin sarjajohtajaa vastaan.

Terveystalo jatkaa Puijo Wolleyn yhteistyökumppanina

2.10.
Puijo Wolley Juniorit ry ja Terveystalo on tehnyt 3 vuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen myötä koko seuralla on Terveystalon osaavat ammattilaiset tukena ja vamman sattuessa tilanteisiin rakennettu hoitopolku 24/7-periaatteella apuna. Sopimuksen myötä Terveystalo on Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkueen yksi pääyhteistyökumppaneista. Joukkue tavoittelee liiganousua ja terveydenhoidon ammattilaisten tuki kauden aikana on ensiarvioisen tärkeää taustalla.

Passari Linda Salo täydentää Puijo Wolleyn Naisten kokoonpanoa

28.9.
Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkue täydentyy tulevana viikonloppuna 22-vuotiaan Linda Salon liittyessä kokoonpanoon. 165 cm pitkä Hongiston Tarmon kasvatti on pelannut urallaan Jyväskylässä, Ylöjärvellä, Nurmossa, Helsingissä ja Vihdissä.

Puijo Wolleyn Naisten kotipelikausi käyntiin tuplapeleillä

20.9.
Puijo Wolleyn Naiset avaavat pelikauden kotisalissa tuplapeleillä 22.-23.9.2018. Lauantaina vastaan saapuu sarjanousija KoLe-57 ja sunnuntaina Juju Joensuusta. PuWo saa viikonlopuksi tutun passarin avuksi - tervetuloa "Pirkko" kehiin!

Puijo Wolleyn Naisten kausi käyntiin vieraspelillä Jyväskylässä

14.9.
Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkueen kausi käynnistyy lauantaina 15.9. Jyväskylässä. Seuraavana viikonloppuna 22.9. ja 23.9. tupla-avaus kotisalissa, kun lauantaina Pohjantien saliin saapuu KoLe-57 ja sunnuntaina Juju Joensuusta.

Puijo Wolleyn pelaajauutisia: Sopimus Miila Puruskaiselle naisten edustukseen

27.8.
Puijo Wolleyssa juniorivuosinakin pelannut Miila Puruskainen(30v.) teki paluun naisten joukkueeseen viime kauden kesken ja jatkaa tulevalla kaudella ykkösen kokoonpanossa.

Puijo Wolleyn Naisten elokuun pelaajauutisia – sopimukset Elina Heiskaselle ja Anna Kaisa Kermiselle

17.8.
Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkueen pelaajasopimuksien julkistuksissa vuorossa ovat keskitorjuja Elina Heiskanen ja libero Anna Kaisa Kerminen.

Ella Riekkiselle jatkosopimus ja Pihla Pohjola siirtyy JyväsLentikseksestä Puijo Wolleyhin

19.7.
Puijo Wolleyssa viime kaudella pelannut passari Ella Riekkinen jatkaa PuWon naisten 1-sarjajoukkueessa tulevalla kaudella. Keskitorjuja Pihla Pohjola puolestaan siirtyy Kuopioon Jyväskylästä.

Henrik Kosonen Puijo Wolleyn naisten valmennustiimiin

28.6.
Pieksämäkeläinen lentopalloväelle tuttu valmentaja Henrik Kosonen liittyy Puijo Wolleyn naisten 1-sarjajoukkueen valmennustiimiin.

Hanna Salomäki jatkaa Puijo Wolleyssa

19.6.
Hanna Salomäki vahvistaa ensi kaudella Puijo Wolleyn laitureita. Polvivammat on vihdoin voitettu ja hän odottaa jo innolla pelikentällä pääsyä.

Puijo Wolleyn pelaajasopimusten julkaisu alkaa nuorista – Autere, Kosonen, Honkanen ja Karppinen!

1.6.
Puijo Wolleyn naisten 1-sarjajoukkue aloittaa pelaajasopimusten julkaisun nuorista v. 2000-syntyneistä lajilahjakkuuksista. Keskitorjuja Ella Autere siirtyy PuWoon Kouluvolasta, yleispelaaja Silja Kosonen Hämeenlinnasta ja ringissä jatkavat libero Lounatuuli Honkanen ja yleispelaaja Veera Karppinen.

Elina Salomäki jatkaa Puijo Wolleyn naisten päävalmentajana

30.5.
Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkue jatkaa Elina Salomäen valmennuksessa myös ensi kaudella. Jatkoneuvottelut käytiin hyvissä ajoin ennen kevään ratkaisupelejä ja yhteinen näkemys kuopiolaisen naislentopallon eteenpäin viemisestä saa jatkoa ensi kaudella vahvoilla tavoitteilla.

Puijo Wolleyn Naiset jatkaa 1-sarjassa kaudella 2018-19

24.4.
Mestaruusliigan hallitus on ilmoittanut 23.4. pitämänsä kokouksen jälkeen tänään Puijo Wolleylle päätöksen, että eivät nosta joukkuemäärää kaudelle 2018-19. Hallituksen päätös nojautuu aiempiin linjauksiin urheilullisin perustein myönnettävästä liigapaikasta sekä kotimaisten liigatason pelaajien nykyiseen määrään.

Liigakarsintaan ennakkojuttua

4.4.
Nyt on tosi tärkeät pelit tulossa. Historian lehdille saatetaan kirjoittaa Kuopiolaista lentopallohistoriaa isolla H:lla

Naisten liigakarsinta alkaa!

1.4.
Puijo Wolleyn Naiset etenevät 1-sarjan finaalin voiton myötä liigakarsintoihin! Liigakarsinnat alkavat kahdella kotipelillä keskiviikkona 4.4. ja torstaina 5.4. Pohjantien koululla klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Puijo Wolleyn Naiset tärkeisiin kotivoittoihin!
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Terveystalo Sport
Savon Sanomat
Laatupesu
Savonia AMK
Puma
K-Supermarket Petonen