Naisten ykkössarjajoukkueen palaveri to 19.4. klo 18.00.

15.4.2007

Seuramme etsii valmentajaa ja joukkueenjohtajaa naisten ykkössarjajoukkueelle. Oletko henkeen ja vereen lentopalloihminen ja omaat valmentajakokemusta, oletko meidän uusi ykkössarjavalmentaja?

Palaveri torstaina 19.4 klo 18.00 Pohjois-Savon Liikunnan tiloissa os. Haapaniemenkatu 10 A (yhteiskoulua vastapäätä) Tervetuloa paikalle kaikki pelaajat, vanhemmat ja valmennusjohto taustajoukkoineen. Tärkeää asiaa!!Pitkän, pitkän päivätyön Kuopiolaisen ja Pohjois-Savolaisen lentopallon eteen tehnyt Hugo "Huge" Tarvainen jättäytyy pois Puijon valmennusrenkaasta. Ei riitä seuran, joukkueen ja johtokunnan sanat sitä kiitosta niin isosti sanomaan kuin pitäisi. SIISPÄ ISO KIITOS HUGELLE. Hugen poisjäännin myötä myös joukkueenjohtajan tehtäviä vuosien ajan hoitanut Aulis Turunen jättäytyy joukkueen taustatoimijaksi.

Etsimme siis naisten ykkössarjajoukkueelle kapua ja perämiestä; valmentajaa ja joukkueenjohtajaa. Naiset nousivat pelaamalla, karsintojen kautta ykkössarjaan keväällä 2005. Nyt on pelattu kaksi kautta ykkössarjaa ja nälkää riittää. Tällä kaudella tavoitteena ollut Supersarja jäi saavuttamatta mutta uutta matoa koukkuun ja katse seuraavaan kauteen.

Naisten ykkössarjavalmentamisen ohella kylkiäisenä tulee A-tyttöjen SM-sarja. Pelaajien runko koostuu nimittäin lahjakkaista A-ikäisistä pelaajista ja yhtenä kauden tavoitteena on menestyminen SM-finaalissa.

Onko tässä tarpeeksi haastetta sinulle uusi valmentajamme?

Odotamme sinulta:
- kokemusta naisten joukkueen valmentamisesta
- riittävästi valmentajakoulutusta
- asennetta ruohonjuuritason seuratyöhön
- pyrkimistä joukkueen ja johdon asettamiin tavoitteisiin
- johtamistaitoa

Tarjoamme sinulle:
- elämyksiä harjoittelun ja peluuttamisen saralla
- mahdollisuuden keskittyä vain valmentamiseen
- potentiaalisen ja kehityskykyisen joukkueen
- tarmokkaan taustaryhmän pelaajien vanhemmista
- joukkueenjohtajan huolehtimaan käytännön asioista
- erikseen sovittavan kulukorvauksen aiheutuneista kuluista

 

Sinä joukkueenjohtaja:

- etsimme sinua tehokas ja innokas puurtaja
- olet joukkueen "äitihahmo" ja pukukoppitsemppaaja
- kokemus lentopallosta ei välttämätön, eduksi kylläkin
- huolehdit joukkueen käytännön asioista
- sovit kotipelit ja vieraissa toimit joukkueen edustajana
- olet valmentajan oikea käsi
- olet pelaajien linkki ulospäin

Tule mukaan seuratoimintaan!

Tunnetko että olet naisten ykkösen uusi valmentaja tai joukkueenjohtaja, ota yhteys seuraan. Heiltä myös lisätietoja asiasta.

Huom! Myös sinä satunnaisen lukija joka eksyit sivuillemme ja huomasit tämän ilmoituksen, onko sinulla ehdottaa joukkuelle valmentajaa tai joukkueenjohtajaa? Jos on niin voit tehdä sen nimettömänä tai nimellisenä palautesivujemme kautta. Seura ottaa puolestasi yhteyttä ao. henkilöön ja jatkaa asian käsittelyä.

Yhteydenotot.
Jouni Tarvainen, pj   050 548 2337
Markku Lehto, nuorisopäälikkö 050 430 4003
Pirjo Hulkko, talousvastaava 044 505 3168