Puijo Wolleyn pelaajia maajoukkueleirille

10.8.2010

Antti Karttunen, Kimmo Sirvio ja Taneli Juutinen ovat valittu Mauro Berruton tulevaisuuden maajoukkuepelaajien katsastusleirille.

Miesten maajoukkueen päävalmentaja Mauro Berruto järjestää Kuortaneella elokuussa kaksi leiriä (11.-14.8. ja 16.-19.8.), joissa 1989-1994 syntyneet lentopallolahjakkuudet näyttävät osaamistaan. Kaikkiaan leireille tulee mukaan peräti 62 nuorta lahjakkuutta.

Leireille kutsutuista pelaajista lähes kaikki osallistuvat leiritykseen. Tämän lisäksi pelaajilla, valmentajilla ja seuroilla oli mahdollisuus ehdottaa osallistujia leiritykseen(lähde: lentopalloliitto).

Puijo Wolley on todella ylpeä saadessaan kolme pelaajaa tälle leirille ja se on hyvä osoitus, että myös Puijo Wolleystä voi ponnistaa aina maajoukkueeseen asti. Toivotamme onnea pojille leirille ja toivomme, että pojat saavat hyviä vaikutteita leiriltä omaa kehitystä ajatellen ja myös Puijo Wolleyn tulevaa ykkössarjakautta silmällä pitäen.

Antin, Kimmon ja Tanelin voitte nähdä tositoimissa Kuopiossa seuraavan kerran 11. ja 12. syyskuuta Savon Sanomien Syysturnauksessa, jossa pojat pelaavat Puijo Wolleyn paita päällä.