Istumalentopallo osaksi Puijo Wolleyta

25.8.2010

Kuopion Istumalentopalloseura ry paremmin KILPa:na tunnettu, liittyy osaksi Puijo Wolleyta ja jatkaa tulevaisuudessa toimintaa Puijo Wolleyn nimen alla.

Puijo Wolley ja Kuopion Istumalentopallo ry (KILPa) ovat päässeet sopimukseen, että KILPa liittyy osaksi Puijo Wolleyta. Jatkossa istumalentopalloa pelataan Puijo Wolley nimellä istumalentopallon SM-sarjassa ja kaikkia harrastetoiminta siirtyy myös Puijo Wolleyn nimen alle.

Puijo Wolleyssa ollaan erittäin tyytyväisiä, että sopimukseen päästiin ja tulevaisuudessa sen laji valikoimasta löytyy myös istumalentopallo. Me Puijo Wolleyssa toivomme, että tämä liittyminen lisää istumalentopallon tunnettuutta Kuopiossa ja tuo myös lisää harrastajia lajin pariin, toteaa seurapäällikkö Ilkka Sammelvuo.

KILPan puheenjohtaja Mikko Kankkunen kertoo, että myös KILPassa ollaan erittäin tyytyväisiä sopimuksesta. Istumalentopallon harrastajia halutaan lisää ja uskon, että yhdistymisen myötä tuleva tietous lajista pienentää kynnystä kokeilla lajia. Myös Puijo Wolleyn tuomat puitteet harjoitus- ja sarjatoiminnalle ovat suuri apu koko ajan tasoaan nostavassa Istumalentopallon SM-sarjassa.