Ennakkoa karsintapeleistä

4.4.2018

Tehdäänkö historiaa? Nyt kaikki kynnelle kykenevät seuran jäsenet mukaan kannustamaan Kuopion omaa naisten lentopallojoukkuetta liigaan!!!

 

No nyt on TÄRKEET pelit tulossa. Otteluiden panos on korkein mahdollinen kotimaan lentopallon sarjoissa, liigapaikka kaudelle 2018 – 2019.
Vastustajaksi saapuu WoVo Rovaniemeltä. Joukkue jäi menneellä kaudella naisten liigasarjassa viimeiseksi, mutta se ei tosiaankaan tarkoita sitä, että se olisi heikko vastustaja PuWo:lle naisten liigakarsintapeleissä.
- Syksyn Suomen Cup pelin jälkeen WoVo on lisännyt 2 ulkomaalaista pelaajaa. Libero Outi Polso on onnistunut uudella pelipaikallaan hienosti, ja tuo nuoreen joukkueeseen paljon kokemusta, pohdiskeli Elina Salomäki vastustajan joukkueen muutoksista.
WoVon ulkomaalaisvahvistuksista Venäläinen keskitorjuja Klimova on siirtynyt joukkueeseen Pieksämäeltä ja toinen ulkomaalaisvahvistus on Amerikasta yleispelaajaksi hankittu Strickland.
- Uudet pelaajat mahdollistavat Nelli Rantasen peluuttamiseen hakkurina, jossa peliroolissa hän on ollut tehokas, totesi Elina Salomäki vastustajan joukkueen muutoksista syksyn peliin nähden.
Hakkuri Nelli Rantanen on ollut joukkueen kovin pistetehtailija menneellä kaudella. Vastustaja on myös kovasti taisteleva sekä fyysinen joukkue, sillä onhan se myös muutamaa vuotta naisten liigassa pelanneena kokemusta kovempi.
- Uskon meidän mahdollisuuksiin täysin. Tärkeintä on pelata oman peliä parhaalla mahdollisella tasolla ja hyödyntää meidän omia vahvuuksiamme, kuten passipeli ja syöttö, summasi Elina Salomäki Kuopiolaisen kotijoukkueen mahdollisuuksista.   
Kotijoukkueen kannatus on TÄRKEÄÄ, se kantoi meidät voittoon 1-sarjan finaaleissa. Näissä karsintapeleissä sen merkitys on jopa suurempi kuin noissa finaaleissa.
-Toivon Kuopiolaisten lentopallon ystävien täyttävän Pohjantien salin lehterit, ja tulkaa tekemää Pohjoisen joukkueen Savon reissu hankalaksi, toivoo Elina Salomäki katsojien tulevan kannustamaan joukkuettaan.
Ottelupaikalle on varmasti tulossa porukkaa ruuhkaksi asti, joten malttia parkkipaikkojen etsimisessä. Kannattaa myös harkita yleisillä kulkunevoilla (bussit 4 ja 8) paikalle saapumista, tai vaikkapa 1-taksia.
 
Naisten liigakarsintapelit 2018
1. peli keskiviikko 4.4. klo 18.30 Pohjantien koulu
2. peli torstai 5.4. klo 18.30 Pohjantien koulu
3. peli sunnuntai 8.4. klo 17 Rovaniemi
Tarvittaessa
4. Peli maanantai 9.4. klo 18.30 Rovaniemi
5. peli lauantai 14.4. klo 15 Pohjantien koulu