Puijon naiset vakuuttavasti välieriin.

11.3.2012

Liigakarsinnan 1.vaihe on ohi. Puijo Wolleyn naisten edustus kohtasi tänään Neulamäen koululla toistamiseen Nurmon Jymyn. Päivän peli päättyi samoihin lukemiin kuin perjantainen kohtaaminen, PuWo:lle suoraan 3-0

Puijo aloitus tänään passarina Milla, liberona Meri, keskellä MillaV ja Heli sekä yp:t Pia, Riikka-Liisa ja Laura. Puijo piti koko erän syötön pahana ja pelasi muutenkin virheettömämpää peliä kuin Nurmo. Jussi teki erän loppupuolella muutaman syöttövaihdon. Riikka-Liisa väläytti erän lopussa näyttävän kakkosrajalyönnin ja tilanne oli jo eräpallon aatto 23-16. Riikka Liisa hyökkää vielä seuraavankin pisteen arvoisesti ja Milla syöttää erän päätteeksi ässän. Erä päättyi lukemiin 25-18.

Toinen erä alkaa samalla kuusikolla. Tämä erä meneekin tasatahtia ja Jussi kokoaa pelaajat aikalisälle tilanteessa 15-13. Myös B-ikäisistä naisten rinkiin paikkansa lunastanut Evita Niskanen käy takakenttäkierroksella. Puijo on jo viemässä erää mutta Nurmolaiset saavat erän loppuun hurjan tsempin päälle ja kirivät eron kiinni. Nurmolla on jo eräpallokin mutta Puijo saa kuin saakin erän käännettyä kotiin lukemin 27-25.

Kolmas erä on kotijokkueen syöttönäytöstä. Koko pelin ajan syöttö on pysynyt pahana mutta kolmannessa erässä "Ritariässä" huuto kuuluu usean pelaajan toimesta. Passarina tänään pelannut Milla Hiekka voi olla tyytyväinen päivään. Erä päättyy Nurmon ylisyöttöön ja lukemiin 25-16.

Otteluisäntänä toimi tänään Pohjois-Savon Osuuspankki. Vieraista tänään palkittiin hyvän pelin pelannut Piia Kangas ja kotijoukkueesa passari Milla Hiekka. Ravintola Intron "nälkäisimmän" pelaajan palkinnon nappasi Pia Rönkä.

Näin Puijo on voittanut keskinäiset kohtaamiset 2-0 ja etenee liigakarsinnan välieriin. Vastaan tulee kovapala, Woman Volley Rovaniemeltä.  Puijo aloittaa otteluparin pelit kotona. Peli pelataan Neulamäen koululla perjantaina 16.3.