Puijon Naisten kausi päätökseen välierissä

19.3.2012

Wovo vei välieräsarjan ansaitusti suoraan 2-0. Lue naisten ykkösen valmentaja Jussi Hämäläisen kirjoitus välierävaiheesta.

Kotona pystyttiin hetkittäin haastamaan Rovaniemeläiset. Molempien otteluiden selkeät numerot kertovat joukkueiden rutiini- ja tasoerosta. Tyytäväinen voi olla, että joukkue pystyi iloiseen ilmeeseen ja hyvään peliin molemmissa kohtaamisissa. Erityisesti Virtasen Heli pystyi haastamaan Wovon vieraissakin tehden 11 (+10).

Onnittelut Wovon pelaajille.

Wovon taustajoukkojen toiminta jätti kauden päätöksestä ikävän maun. Toiminta sunnuntain  otteluajankohdan päätöksestä ei noudattanut liiton sarjamääräyksiä. "Lauantain ja sunnuntain yksittäiset ottelut tulee aloittaa viimeistään klo 16:00, jos vierailevan joukkueen matka on yli 400 km yhteen suuntaan".

7.2.2. Otteluolosuhteiden tasapuolisuus
Ottelujen alkamisajankohdat ja järjestelyt on järjestettävä mahdollisuuksien mukaan niin, etteivät joukkueet joudu (esim. pitkistä matkoista aiheutuvien rasitusten vuoksi) keskenään olennaisesti erilaiseen asemaan
.

Ottelun alkamisajankohta 17.00 Rovaniemellä johti joukkueestamme kahden Abiturientin kotiin jäämiseen. Saaran yövuoro alkoi 24.00, joten hän oli kolmas kotiin jäävä. Jäljelle jäi seitsemän pelaajaa. Töyryn Anne lähti esimerkillisesti kakkosesta avuksi, jotta pystyimme pelaamaan sentään liberolla!

Ottelunsarjan voittoon ko. ratkailulla ei olisi ollut merkitystä. Joukkue sitoutui pitkään kauteen ja harjoitteli hienosti. Olisi ollut hienoa, jos joukkue olisi pystynyt myös päättämään kauden yhdessä.

Jussi Hämäläinen

"Tehtävästä vapautettu päävalmentaja" ;)