Lasse Jäntti ja Juho Kaunisto maajoukkueen mukana Belgiassa ja Italiassa

16.4.2014

Lasse Jäntti

Suomen 15-17-vuotiaista maajoukkueryhmän pojista on koottu kaksi joukkuetta, joista toisen mukana Paolo Bussinello -turnaukseen Modenassa, Italiassa on Puijo Wolleyn B-poikien Lasse Jäntti ja toisessa Memorial Mies -turnauksessa Liegessä, Belgiassa Juho Kaunisto

Tiedote: Suomen Lentopalloliitto

Suomen 15-17-vuotiaista maajoukkueryhmän pojista on koottu kaksi joukkuetta, joista toinen osallistuu tällä viikolla Paolo Bussinello -turnaukseen Modenassa, Italiassa ja toinen samaan aikaan Memorial Mies -turnaukseen Liegessä, Belgiassa.

- Näistä turnauksista saadaan pojille hyvää kansainvälistä pelikokemusta. Me olemme melko usein olleet mukana näissä kummassakin turnauksessa. Tällä kertaa ne vain sattuvat aivan päällekkäin, Lentopalloliiton valmennuskeskuspäällikkö Pekka Lahtinen kertoo.

 

Memorial Mies -turnauksessa Belgiassa 17.-19.4. on mukana kuusi maajoukkuetta. Suomen alkulohkossa pelaavat Tshekki ja Slovakia. Toisessa lohkossa ovat Puola, Hollanti ja belgialainen AIF-liiton joukkue. Suomella on jo keskiviikkoaamuna harjoituspeli AIF:n joukkuetta vastaan.

 

Suomen joukkue Belgiassa: Akseli Lankinen, Janne Marttila, Valtteri Välkky, Tuomas Siirilä, Miki Jauhiainen, Ossi Mäkinen, Henrik Porkka, Joonas Jokela, Taavi Tuominen, Juho Kaunisto, Ville Sihvonen ja Pirkka Järvenpää. Valmentaja on Pekka Lahtinen, apuvalmentaja/ joukkueenjohtaja Jarkko Parkkonen ja tilastomies Jere Sinkkonen.

 

Bussinello-turnaus Italiassa pelataan 18.-19.4. Torstaina Suomella on harjoituspeli Moskovan aluejoukkuetta vastaan. Turnaukseen osallistuu kaikkiaan 12 joukkuetta, joista seitsemän on Italiasta, kaksi Saksasta, yksi Kroatiasta ja yksi Venäjältä.

 

Suomen joukkue Italiassa: Kasimir Luostarinen, Lasse Jäntti, Arttu Linjamäki, Patrik Ovaska, Nico Nurmesniemi, Patrik Heinänen, Karri Raveala, Oskari Seppä, Juuso Tolonen, Atte Rissanen, Olli Huhtala, Jere Syrjälä. Valmentaja on Pasi Palonen ja joukkueenjohtaja Pasi Luostarinen.