Mesto saapuu haastamaan PuWon sunnuntaina

30.1.2015

Puijo Wolleyn naisten taistelu jatkuu sunnuntaina 1.2. Pohjantien koululla klo 16 - vastustajaksi saapuu Mesto! Lue otteluennakko

 

 

Puijo Wolley Naiset saa sunnuntaina vastaansa kotisalissa Pohjantiellä uuden tuttavuuden, kun tamperelainen Mesto matkustaa Kuopioon. Oman lohkonsa kolmanneksi sijoittunut Mesto on aloittanut naisten 1-sarjan ylemmän jatkosarjan kahdella tappiolla ja yhdellä voitolla.

Meston päävalmentaja Jani Huurne lupaa, että joukkue aikoo haastaa PuWon paremmin kuin muut 2-lohkon joukkueet.

-Ajoimme syksyllä laajalla rintamalla nuoria pelaajia sisään 1-sarjaan. Alkulohko oli hyvin kaksijakoinen, sillä osa joukkueista oli heikkoja ja syksyn aikana kovat pelit jäivät vähiin. Yläjatkosarja on kuitenkin jo osoittanut heti alkuun, ettei ilmaisia pinnoja ole enää jaossa. Koossa on kuusi huippujoukkuetta, Huurne kertoo.

Hän kuvailee Meston olevan tällä hetkellä hyvä sekoitus nuoria tulevaisuuden pelaajia ja kokeneempia konkareita.

-Pelillisesti olemme vielä matkalla ylöspäin. Uskon kuitenkin joukkueen kykenevän parhaillaan katsomon herättävään hyökkäyspeliin.

Vaikka PuWo on kulkenut voitosta voittoon, sanoo päävalmentaja Arttu Keränen, ettei huippusuoritusta ole kuitenkaan vielä nähty.

-Ylempi jatkosarja on siitä mukava, että huonolla pelillä ei pärjää, mutta hyvä perustaso on riittänyt. Neljä ensimmäistä peliä ovat kaikki sisältäneet pieniä juttuja, joita korjaamme.  Vastustajasta on vaikea sanoa vielä mitään, mutta katsotaan enemmänkin oman pelaamisen suuntaan. millainen kokoonpano meillä on ja miten harjoittelu näkyy pelissä.

 

Nähdäänkö tuo Keräsen lupaama huippusuoritus sunnuntaina? Tule katsomaan itse paikan päälle Pohjantien koululle sunnuntaina klo 16. Liput: 8/6 eur.