Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Kohti tärkeää viikonloppua!

16.3.2017

Puijo Wolleyn naisten 1-sarjajoukkue aloitti viime viikonloppuna voitokkaasti naisten 1-sarjan välierät puhtaalla 3-0-voitolla Salon Viestiä vastaan. Tulevana lauantaina joukkueet kohtaavat uudelleen, tällä kertaa Salossa. Mikäli PuWo voittaa, niin se etenee 1-sarjan finaalin, joka pelataan sunnuntaina 26.3. Jos taas Viesti voittaa, niin joukkueet kohtaavat jo heti sunnuntaina 19.3 Kuopiossa. Tämä mahdollinen 3.ottelu pelataan poikkeuksellisesti Studentialla klo16.00.

Ensimmäinen osaottelu meni vahvasti Puijo Wolleyn tahdissa. Molemmilta joukkueilta puuttui tästä kamppailussa tärkeitä pelaajia, kun Viestiltä oli poissa ykköshakkuri Saana Lindgren ja PuWolta puuttui joukkueen kapteeni Hanna Anttila sairastumisen vuoksi. Mutta PuWon toinen passari Mila Viljanen onnistui loistavasti, johdattaen joukkueen selkeään 3-0 voittoon Siilinjärvellä pelatussa 1. osaottelussa.

Puijo Wolleyn Naisten päävalmentaja Timo Tolvasen mukaan  ensimmäinen osaottelu oli joukkueen osalta vahvaa tekemistä, mutta ennakoi samalla, että tilanne muuttuu varmasti haastavammaksi, kun siirtyvät lauantaina pelaamaan vieraskentälle Saloon.

- Siilinjärvellä saimme horjutettua riittävästi Viestin vastaanottoa ja samalla oma sideout-pelaaminen pysyi hyvin kuosissa. Viesti saa myös varmasti kaivattua apua hyökkäykseen, kun liigassakin esiintynyt Saana Lindgren palaa kokoonpanoon. Uskon, että jos saamme oman pelin rullaamaan, niin kuin se on viime aikoina kulkenut, niin pelimme on varmasti hieman monipuolisempaan, kuin vastustajan ja voimme lähteä taistelemaan tärkeästä vierasvoitosta, uskoo Tolvanen. 

- Tarkoitus on lähteä heti alusta lähtien näyttämään, että olemme tulleet hakemaan ratkaisevan vierasvoiton, jolloin meidän ei tarvitsisi enää sunnuntaina pelata Kuopiossa.  Nöyrästi, mutta päättäväisesti aiomme lähestyä 2. osaottelua, kommentoi Dole Tolvanen.

- Pannaan homma pakettiin heti kun on mahdollista, mutta tarvittaessa ollaan valmiina myös vääntämään vielä 3. osaottelussa Kuopiossa, koska mikään ei varmasti tule ilmaiseksi, muistuttaa Tolvanen.

 

Naisten 1-sarjan välierät

seuraavat pelit:

La 18.3. 2. peli Salo

Su 19.3. tarvittaessa 3. peli Kuopio, Studentia klo 16