Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Ylempi jatkosarjan avattu vierasvoitolla RaIsku - PuWo 1 - 3

22.1.2018

PuWo haki avauspisteen Tampereen reissultaan tiukan ottelun myötä. Kotijoukkue taisteli pirteäsi sarjapisteistä, olihan sillä allaan jo kaksi otteluvoittoa, mutta PuWo katkaisi tuon voittoputken.

 

1-sarjan ylemmän loppusarjan pelit avattu 21.1.2018 RaIsku – PuWo vierasvoitolla 1 – 3
 
Mitään ei saa ilmaiseksi, yksikään peli ei ole ennakkoon pelattu. Vastustajillakin on omat tavoitteet ja halu menestyä. Jokainen peli on oma ”loppuottelu” tässä sarjassa jonka vuoksi niihin tulee keskittyä ja virittäytyä viimeiseen pelitossun nauhan kiristykseen saakka. Kaikki kevään tulevat ottelut ovat tosi tärkeitä, niihin panostetaan jokaisella pelaajan ja staffin solulla, sekä kannustajien sekä yhteistyökumppaneiden avustuksella.
Loppusarjan avaus toi 3 tärkeää sarjapistettä, niiden merkitys saadaan realisoitua sitten sarjan päätyttyä. Monta peliä on vielä edessä.
- Peli oli tiukkaa vääntöä, ja haasteelliseksi sen teki se tilanne, kun takana oli pitkä ”loma” ja pelissä mukana vain 10 pelaajaa, kertoi päävalmentaja Elina Salomäki ottelun loputtua.
RaIsku ei antanut tuumaakaan periksi, vaikka ensimmäinen erä tuli PuWolle puhtaasti 11-25. Kotijoukkue ei kuitenkaan antanut ensimmäisen erän lannistaa ja nosti pelaamisen tasoaan seuraaviin eriin huomattavasti. Toinen erä olikin jo tiukempi päättyen 23 – 25 lukemiin.
Kolmas erä menikin kotijoukkueelle luvuin 25 – 22 ja peli alkoi tasoittumaan, PuWo terästäytyi seuraavaan erään ja voitti viimeisen erän jatkopalloilla lukemin 25 – 27.
- Todella tärkeä ja hieno voitto! Neljä erää tiukkaa vääntöä antoi jo esimakua kevään pelien fiiliksestä, iloitsi Elina Salomäki loppusarjan avausvoitosta.
- Passari Mila Viljanen pelasi hienosti ja tehoja löytyi monelta suunnalta, myös Ella Riekkisen esiintymisellä neljännessä erässä oli ottelun lopputulokseen merkityksellinen, molemmat passarit suoriutuivat hienosti loppusarjan avausottelusta, jatkoi Elina Salomäki pelaajien otteista.
- Parhaana palkittu Sanni Määttä pelasi tehokkaasti saaden pistesaaliikseen 16/+5, Riikka-liisa Kärkkäinen pelasi tehoilla 19/+11 ollen joukkueen tehokkain sekä Riikka Koivusaari hakkurin tontiltaan 16/+12, ruoti Elina Salomäki hyökkääjien pistesaaliita.
- Keskihyökkääjistä Elina Heiskanen sai torjunnoillaan ja hyökkäyksillään 12/+8 pistettä. Anniina Kastarisen torjui upeasti 4 vastustajan hyökkäystä.
Isku taisteli varsinkin erien lopuilla upeasti, ja joukkueen kahdesta ensimmäisestä loppusarjan pelistä saavutetut voitot eivät todellakaan ole olleet onnen kantamoisia.
- Tämä osoittaa vain sen, että jokainen peli tulee olemaan kovaa taistelua sarjapisteistä, totesi Elina Salomäki ja jatkoi, on tosi mahtavaa päästä kotiin pelaamaan ensi viikonloppuna, ja vielä Pohjantien koululle.
Viikon kuluttua tasonmittaukseen Pohjantien koululle saapuu Etta Oulusta, odotettavissa on jälleen huippujännää peliä kahden tasokkaan 1-sarjajoukkueen kesken.
 
#täyttätunnetta #meidänmatka