Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Hanna Salomäki jatkaa Puijo Wolleyssa

19.6.2018

Hanna Salomäki jatkaa Puijo Wolleyssa! Kuva Marc Sabat

Hanna Salomäki vahvistaa ensi kaudella Puijo Wolleyn laitureita. Polvivammat on vihdoin voitettu ja hän odottaa jo innolla pelikentällä pääsyä.

Puijo Wolleyn naisten päävalmentaja Elina Salomäki ottaa siskon jatkosopimuksen tyytyväisenä vastaan.
- Hannan jatkaminen on todella iso asia. Hanna on kovan tason peluri, jota on kovasti kosiskeltu liigaan. Hänen taisteluilme, hyvä hihapeli ja monipuolinen hyökkäys lisättynä kokemukseen, joka hänellä on nuoresta iästä huolimatta, on todella iso palanen tätä joukkuetta. Hanna johtaa esimerkillisesti nimenomaan tekojen kautta, ja se on tärkeää, kun jengissä on nuoria tyttöjä.

- Hannalla oli todella raskasta viime kaudella ja huonoa tuuria, jonka takia ajoissa tehtiin päätös, että mitään riskejä ei oteta ja Hanna sai keskittyä kuntoutukseen rauhassa. Voin vain kuvitella miten kovalla innolla Hanna odottaa pelikentille paluuta, mutta valmentaja varmaan vielä enemmän, kertoo Elina Salomäki taustasta. 

Hanna Salomäki on kotiutunut Kuopioon ja odottaa uutta kautta motivoituneena.
- Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon, niin en malta päästä parketille näyttämään, mitä kaikki kova työ on saanut aikaan. Tietenkin Elinan jatkaminen valmentajana vaikutti suuresti päätökseeni jäädä Kuopioon, ja onhan Kuopiosta tullut minulle koti. Vaikka minulla oli epäonnea viimekaudella, niin ne päivät ovat jo pyyhitty muistista. Joukkueen suuren avun ja tuen vuoksi pystyn tulevalla kaudella keskittymään lentopalloon ja pikkuhiljaa unohtamaan koko loukkaantumisen. Kuntoutuminen on hyvässä vaiheessa ja kun tulevalle kaudelle meille on tulossa hyvin lahjakas joukkue, ja odotan innolla mitä tällä joukkueella saadaan aikaiseksi, Hanna Salomäki kertoo.
 

Hanna Salomäki
s. 1994, pituus 176 cm

Kasvattajaseura Nastolan isku

2011 1-sarjan hopea

2010 1-sarjan hopea 

2010 beach Volley Suomi-Ruotsi maaottelut U17 & U19

2010 beach Volley U17 EM-kisat

2010 U17 Pohjoismaiden mestaruus

2009 U19 Pohjoismaiden hopea

 

2013-2014 LP Kangasala, Suomen Cup kulta

2014-2015 Pieksämäki Volley

2015-2016 Ruotsi, Gislaved Volleyball klubb. Knalle Cup kulta

2016-2017 LP Kangasala

2017- Puijo Wolley

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka