Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn Naisten 1-sarja jatkuu kotiareenalla Iskua vastaan

1.11.2018

Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjaa pelataan vieraspeliviikonloppujen jälkeen taas kotiareenalla Pohjantien koululla sunnuntaina 4.11.2018 klo 16 kun Rantaperkiön Isku saapuu Kuopioon.

Puijo Wolleyn Naisten päävalmentaja Elina Salomäki odottaa peliä kotiareenalla ja kotiyleisön edessä. Vieraspeleissä oli haasteita, mutta Salomäki on tyytyväinen nuorten suojattiensa kehitykseen kauden alkupeleissä.

- Vihdoin päästään takaisin kotiin - tätä on odotettu! Helsingin reissu oli meille todella vaikea. Oulussa nähtiin hyvää peliä ja kovaa taistelua, vaikka niukka tappio tulikin. Tällaiset asiat ovat osa joukkueen, ja varsinkin nuorien pelaajien, kasvua ja ne kuuluvat asiaan. Tärkeintä minulle, että suunta on koko ajan eteenpäin ja on hienoa nähdä nuorten kehitystä. Lounatuuli Honkanen on alkukaudesta näyttänyt millainen hänen henkilökohtainen kehitys on ollut ja viime pelissä puolestaan Silja Kosonen onnistui hienosti. Veera Karppinen on myös väläytellyt hienoja otteita, kun on saanut enemmän vastuuta tällä kaudella. On mahtavaa nähdä urheiluakatemian tyttöjen kehitystä. Tämän sunnuntain kokoonpanoon ensimmäisen kerran liittyy myös Puijo Wolleyn oma juniori, juniorimaajoukkueen edustaja, vasta 12-vuotias Viivi Riihimäki. Viivi on osa meidän harjoitusrinkiä ja pääsee nyt fiilistelemään naisten peliä ja kokemaan meidän oman yleisön tuen, kertoo Salomäki.

Rantaperkiön Iskusta Salomäki odottaa hyvää tason mittaria Puijo Wolleylle.

- Iskun joukkue on pysynyt pitkälti samana viime kaudelta. Viime kausi oli heiltä nousujohteinen ja olivat yksi kärkijoukkueista. Nälkä on heillä varmasti suuri tälle kaudelle ja alkukaudella he ovat saaneet voittoja kovista joukkueista. He ovat todella hyvä joukkue mittaamaan meidän tämän hetken tasoa. Isku puolustaa kovaa ja testaa meidän kärsivällisyyttä. Joukkueemme vastaanotto on mennyt hyvin eteenpäin Anna Kaisa Kermisen johdolla, joka on mahdollistanut keskipelin lisäämisen. Tämän odotan näkyvän myös sunnuntaina, se on tärkeää meille. Hyvä syöttö mahdollistaa myös kovemman torjunta-puolustus-pelin, joka on toinen tärkeä osa-alue meille voittoa jahdatessa. Kotiyleisöä on ollut kova ikävä! Heidän tuki on äärimmäisen tärkeää tiukoissa peleissä, Salomäki tuumaa kotipeliin valmistautuessa.

 

Lentopallon naisten 1-sarja

Pohjantien koulu

Sunnuntai 4.11. klo 16

Puijo Wolley-Rantaperkiön Isku

Otteluisäntä: Lähitapiola Savo

  

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka

 

 Naisten 1-sarjan otteluohjelma ja tulokset