Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolley kohtaa runkosarjan viimeisessä kotipelissä Kuortaneen urheiluopiston joukkueen

21.2.2019

Puijo Wolleyn naisten 1-sarjajoukkueella on edessä runkosarjan viimeinen kotipeli tulevana lauantaina 23.2. klo 13 Pohjantien koululla. Puijo Wolley saa vastaansa tuolloin Kuortaneen urheiluopiston maajoukkuetytöt. Puijo Wolleyn naisten runkosarjan pelit ovat tätä kotipeliä ja yhtä vieraspeliä vaille urakoitu. Pudotuspelien asetelmat ovat vielä avoimena tasaisen sarjan vuoksi, joten mielenkiintoa riittää jokaiseen peliin ja jaossa oleviin tärkeisiin pisteisiin edelleen.

Puijo Wolleyn naisten päävalmentaja Elina Salomäki on seurannut Kuortaneen joukkueen pelaamista ja ennakoi lauantaille tiukkaa peliä.

- Kuortaneen juniorimaajoukkueen tytöt ovat kehittyneet kauden aikana todella paljon, niin kuin on odotettavissakin. He ovat pelanneet todella hyvin viime aikoina ja ottaneet vakuuttavia voittoja. Me emme tule saamaan mitään ilmaiseksi ja edessä on kova taistelu. Runkosarja lähenee loppuaan ja paljon on vielä auki, joten eletään jännittäviä aikoja, toteaa Salomäki. 

Puijo Wolleyn treenivahvuuteen on nostettu lisää urheiluakatemian tuotoksia: Lotta Karppinen ja Maisa Vanhala.

- Maisa on kehittynyt hurjaa vauhtia, joten mahdollisuus treenata ykkösen kanssa on Maisan kovan työn tulos. Maisa on aloittanut pelaamisen vasta pari vuotta sitten, joten on ollut hienoa nähdä hänen kehittymistään hakkurina viime kuukausien aikana. Lotta puolestaan on erittäin urheilullinen ja lahjakas pelaaja, ja hän on pärjännyt hyvin toisen liberon tontilla treeneissä. Saa nähdä nousevatko nämä tytöt vielä kevään aikana kokoonpanoon asti, kertoo Salomäki joukkueen treenikuulumisista.

Puijo Wolleyn runkosarjan viimeinen peli on 10.3. Kouvolassa. Puolivälierät pelataan 15.-17.3.2019.

 

Lentopallon naisten 1-sarja

Pohjantien koulu
Lauantai 23.2.2019 klo 13

Puijo Wolley – Kuortaneen Urheiluopisto

Otteluisäntä: Savonia AMK

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka

Tervetuloa kannustamaan Puijo Wolleyn Naiset kotivoittoon!

 

Lentopallon naisten 1-sarja 2018-19: otteluohjelma ja tulokset