Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Oona Pennanen Puijo Wolleyn liigajoukkueeseen

8.7.2019

Oona Pennanen

21-vuotias yleispelaaja-hakkuri Oona Pennanen siirtyy LP Vampulan liigajoukkueesta Puijo Wolleyhin tulevalle kaudelle. Pennanen on aloittanut lajin 8-vuotiaana Oulunsalon Vasamassa. 1-sarjatasolla 178 cm pitkä peluri aloitti jo 15-vuotiaana Oulun Ettassa ja siirtyi kaudelle 2018-19 Vampulaan.

Oona Pennanen tarttui Puijo Wolleyn päävalmentaja Jukka Lehtosen siirtoehdotukseen Kuopioon ja odottaa mielenkiintoista kautta liigatasolle nousevassa Puijo Wolleyssa.

- Todella mielenkiintoista lähteä joukkueen ihka ensimmäiselle liigakaudelle mukaan, ja nähdä miten homma alkaa pyörimään. Odotan, että kaudesta tulee opettavainen ja kokemusta karttuu, ja odotan toki myös uusiin joukkuekavereihin tutustumista. Uskon, että Jukka itse entisenä ammattilaisena osaa asettaa itsensä pelaajien kenkiin ja pystyy näkemään asiat myös meidän kantiltamme, ja osaa auttaa niin joukkuetta kuin yksilöitäkin parempiin suorituksiin, Pennanen arvioi. 

Kuopio asuinpaikkana on uusi tuttavuus Pennaselle, aiemmat kokemukset ovat jääneet pelireissuvierailujen tasolle.

- Kuopioon muutto on jännittävää, sillä enpä ole siellä tainnut muuten aikaa viettää kuin vieraspelireissuilla, joten se ei ole minulle oikeastaan lainkaan tuttu paikka. On mukavaa päästä vähän avartamaan maailmaa ja katsoa, että miltä se elämä Itä-Suomessa näyttää, Pennanen tuumii. 

Pennasen Puijo Wolleyhin siirto täydentää vahvasti kotimaisten pelaajien kehittämiseen tähtäävän Jukka Lehtosen rinkiä päävalmentajan toivomalla tavalla.

- Oonan kanssa löydettiin yhteinen sävel keskusteluissa nopeasti. Hän on erittäin tunnollisesti harjoitteleva pelaaja, joka todella haluaa kehittyä ja päästä eteenpäin lentopallossa. Itse näen että Oonalla on paljon potentiaalia ja hän on varmasti iso apu joukkueelle tulevalla kaudella, toteaa Lehtonen.

 

Puijo Wolleyn liigakausi käynnistyy 27.9. vieraspelillä Pihtiputaan Plokia vastaan ja ensimmäinen kotipeli on 2.10. Pölkky Kuusamoa vastaan.