Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn Mestaruusliigan kotiavaus keskiviikkona!

30.9.2019

Puijo Wolley avaa Mestaruusliigan kotipelikauden Kuusamon Pölkkyä vastaan keskiviikkona 2.10.2019 klo 18 Pohjantien koululla. Savolaisyleisö pääsee Puijo Wolleyn sarjanousun myötä nyt pitkästä aikaa nauttimaan lentopallon naisten mestaruusliigakauden peleistä Kuopiossa!

Puijo Wolley aloitti liigakauden viime perjantaina vieraskentällä Pihtiputaalla. Ploki oli kotikentällään vahvempi, nyt Puijo Wolleyn naiset pääsevät Pohjantielle, kotiyleisön eteen. Kuopiolaisille tuttu Pölkky Kuusamon valmentajakaksikko Timo Tolvanen-Pekka Seppänen tuo Kuopioon kauden finaalipeleihin määrätietoisesti hamuavan joukkueensa, joten tiukka ja mielenkiintoinen taistelu on varmasti luvassa.

Puijo Wolleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen odottaa mielenkiinnolla kotiavausta keskiviikkona.

-Innolla odotetaan, ja toivotaan kauheasti yleisöä paikalle. Pölkky on sarjan mitaliehdokkaita, joten mikäs sen parempaa kuin päästä testaamaan nyt, miten he saavat meitä haastettua, toteaa Lehtonen pilke silmäkulmassa.

Liigakauden ensimmäinen ottelu Pihtiputaalla jätti positiivisen vaikutelman päävalmentajalle tappiosta huolimatta.

- Vaikka tuloksellisesti avaus oli huono, paljon positiivista oli pelissä jo nyt, ja mikä parasta, nyt päästää viemään peliä eteenpäin kotiyleisön edessä ja heidän hyvällä kannustuksella. Joukkue on hyvässä valmiudessa, Lehtonen lupaa. 

 

Lentopallon naisten Mestaruusliiga

Pohjantien koulu
Keskiviikko 2.10.2019 klo 18
Puijo Wolley – Pölkky Kuusamo

Otteluisäntä: Savon Sanomat

 

 

Tervetuloa Puijo Wolleyn peleihin!