Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn seuraava mittari on kotiareenalla WoVo Rovaniemeltä

3.10.2019

Puijo Wolleyn liigakauden kotipelit jatkuvat tulevana lauantaina 5.10.2019 klo 17 Pohjantien koululla. WoVo Rovaniemeltä saapuu tuolloin vastustajaksi ja ennakkoasetelmat lupaavat mielenkiintoista peliä!

Puijo Wolleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen arvioi WoVon yhdeksi kauden päävastustajista joukkueelleen ja tavoitteet ovat selkeät tulevaan kotipeliin.
- Pölkky-pelistä lähdetään taas nostamaan peliä astetta eteenpäin, hyökkäyspelissä on tavoite jakaa vastuuta tasaisesti ja toisaalta löytää taas varmuutta vastaanottoomme. WoVo on meidän yksi syyskauden päävastustajista ja pelistä lähdetään kyllä hakemaan pisteet, Lehtonen lupaa. 

Avausottelun tunnelma ja yleisön hieno kannustus sai vielä kiitosta päävalmentajalta.
- Oli todella hienoa pelata kotiyleisön edessä keskiviikkona, kannustus toi kentälle kyllä vähintäänkin sen seitsemännen pelaajan, ellei jopa kahdeksannenkin. Pelaajien taistelutahto syttyy varmasti, kun yleisö on noin hienosti mukana, ja näkyy varsinkin puolustuspalloissa. Lauantaina jatketaan taistelua ja hyvällä kannustuksella tulosta varmasti saadaan, toteaa Lehtonen.


Lentopallon naisten Mestaruusliiga

Pohjantien koulu
Lauantai 5.10.2019 klo 17
Puijo Wolley – WoVo Rovaniemi

Otteluisäntä: Kylpylähotelli Rauhalahti