Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

WoVo voitti Kuopiossa

7.10.2019

Otteluisäntä Kylpylähotelli Rauhalahti palkitsi parhaat pelaajat

WoVo Rovaniemi otti Pohjantiellä kauden ensimmäisen voittonsa sarjanousija Puijo Wolleyn kustannukselle. Ottelu päättyi lukemin 3-1 (18-25,18-25,26-24,23-25)

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes WoVon Aliisa Kähkölän syöttövuorolla Puijon vastaanotto takerteli ja WoVo pääsi kuuden pisteen karkumatkalle tilanteeseen 21-15. Sen jälkeen WoVon kovat hyökkäykset purivat vieden vierasjoukkueen erävoittoon pistein 18-25.

 

Toisessa erässä Ella Autereen keskihyökkäykset pitivät Puijoa mukana pelissä. WoVo pääsi etumatkalle ja tilanteessa 15-19 Puijo alkoi pyörittää vaihtorulettiaan. Vaihtopelaajat onnistuivatkin kohtullisesti ja erä jatkui muutaman pisteen erolla päätyen lukemiin 18-25 kuten ensimmäinen erä. 

 

Kolmas erä eteni WoVon komennossa, kunnes tilanteessa 19-22 Puijon ottaman aikalisän jälkeen kotijoukkue kavensi, siirtyi rinnale ja ohi saaden lopulta Mestaruusliigan ensimmäisen erävoittonsa pistein 26-24.

 

Neljännen erän alussa PuWo otti komennon Ella Autereen syöttöjen, torjuntojen ja hyökkäysten myötä vieden erää jo 10-6. Erä jatkui PuWon johdossa myös muun joukkueen kuten Anniina Kastarisen useammankin onnistuneen suorituksen ansiosta. WoVon libero Outi Polso puolusti mainiosti ja Wovon torjunta löysi pallot verkolta. Varsinaisten taistelupallojen jälkeen vierasjoukkueen Viivi Pyhäjärvi niittasi usemmankin kerran pallon kenttään ja WoVo oli jo edellä pisteissä tilanteessa 20-22. Myös passarin vaihto toi uutta virtaa rovaniemeläisten ryhmään ja erä päättyi lukemiin 23-25.

 

Päävalmentajat


Jukka Lehtonen Puijo Wolley

Vastaanotto ei toiminut alussa niin hyvin kuin menestyminen pelissä vaatisi. Kolmannen erän lopussa ja neljännessä erässä vastanottokin rupesi toimimaan, ja puolitoista erää näytti jo tosi hyvältä!


Tuomas Alatalo WoVo Rovaniemi
Olen ilmoinen joukkueen puolesta, vaikka Puijo tuli kolmannessa takamatkalta, ja alkoi jo jännittää kuinka tässä käy. Olen ilmoinen siitä, että ratkaisupelaajiksi nousi mm. kehään heitetty toinen passari.

 

Parhaat pelaajat   

 

Nikki Cornwall Puijo Wolley 
Kahden ensimmäisen erän jälkeen olen ylpeä voitetusta kolmannesta erästä ja sen tuomasta itseluottamuksesta joukkueella. Joukkueessa on potentiaalia!

Taylor Slover  WoVo Rovaniem  
Oli kiva voittaa peli ja lähteä jälleen innolla harjoittemaan.


Lähi-Tapiolapisteet:

1 Cornwalll PuWo

2 Salmela WoVo

3 Slover WoVo

PROlibero

Polso WoVo


Yleisöä: 242