Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolley - Hämeenlinnan Pallokerho otteluraportti 30.11.2019

1.12.2019

Otteluisäntä Ykkösmatkat palkitsi parhaat pelaajat

Hämeenlinna haki pisteet Kuopiosta eräluvuin 1-3 (21-25, 26-24, 19-25, 17-25)

 

Ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä ja erässä nähtiin muutamia pitkiä yleisöön meneviä palloja - komeita hyökkäyksiä ja taidokkaita torjuntoja. Kotijoukkueen vastaanotto alkoi rakoilla samalla kun Hämeenlinna teki pisteitä. Puijon keskihyökkäys loisti poissaolollaan ja erä päättyi Hämeenlinnalle lukemiin 21-25.

 

Toisen erän alkuun Hämeenlinna sai onnistumisia Victoria Tosin hyökkäyksillä ja ässäsyötöllä, joiden myötä tilanne oli pian kotijoukkueen aikalisän arvoisesti 4-8. Puijo virkistyi Ella Autereen torjunnoista ja Hilkka Hujasen hyökkäyksistä, jotka toivai nuoren kotijoukkueen tasoihin tilanteessa 10-10. Rutinoitunut Hämeenlinna pääsi jälleen etumatkalle, kunnes kentälle otettu Pihla Pohjola syötti ässän ja herätti joukkueen kaventamaan erän lukemiin 21-22 - ja tasoittaen vielä tilanteeksi 23-23 pakottaen vierasjoukkueen käyttämään aikalisänsä. Riikka Koivusaaren ässä päätti pitkän erän lukemiin 26-24.

 

Kolmanteen erää Puijo tuli rohkeasti ja meni johtoon ottaen pientä kaulaakin. Hämeenlinna tuli kuitenkin rauhallisesti perässä, kipusi rinnalle ja pyyhälsi ohi. Puijon kovatkin hyökkäykset kilpistyivät vastustajan torjuntaan. Kotijoukkueen tasokkaasta vastaanotosta huolimatta vieraat veivät erän lukemin 19-25.

 

Neljäs erä eteni tasaisesti toiselle kymmenelle eräpisteelle ja Puijo käsitti jo tasoittaneensa tilanteeksi 14-14. Niin kuin Power Cupissa, myös aikuisten sarjoissa päättää se jolla on pilli. Tilanne olikin 13-15. Tunteikkaan sattumuksen jölkeen vieraat onnistuivat pitämään konseptinsa kasassa paremmin ja veivät erän 17-25. 

 

Päävalmentaja Jukka Lehtonen, PuWo

Tulimme peliin hyvällä latauksella, oman hyökkäyspelin puutteet ja vastustajan torjunnan onnistuminen ratkaisivat kuitenkin ottelun Hämeenlinnan hyväksi. 

 

Päävalmentaja Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna

Oman tason pitäminen oli ottelu- ja matkustusruuhkassa haasteellista, mutta tulos oli tavoitteen mukainen. 

 

Paras pelaaja Janica Helenius, Puwo

Peli ratkesi oman hyökkäyspelin puutteisiin. 

 

Paras pelaaja Roosa Heikkiniemi, Hämeenlinna

Torjunta- ja puolustuspelin harjoittelussa kiinnitetty huomio kantoivat ottelun voittoon. 


Lähitapiolan pisteet:
3 Hilkka Hujanen, Puwo
2 Katja Kylmäaho, Hämeenlinna
1 Nikki Cornwall, Puwo


PROLibero:
Tasapisteet Petra Sahlberg Puwo ja Julia Porsanger Hämeenlinna


Yleisöä:238