Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolley - LP Viesti otteluraportti 7.12.2019

9.12.2019

Otteluisäntä Feelback palkitsi ottelu parhaat pelaajat

LP Viesti kaivoi pisteet Kuopiosta eräluvuin 0-3 (24-26, 16-25, 19-25)

 

Ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä Anniinna Kastarisen pitäessä Puijon pelissä mm. kahdella peräkkäisellä torjunnalla ja niitä seuranneilla hyökkäyksillä. Hilkka Hujanen iski palloa lattiaan ja Viesti katsoi parhaaksi ottaa vauhtia aikalisältä. Erä jatkui Puijon hallinnassa kunnes LP Viesti otti tärkeät viimeiset pisteet ja vei erän 24-26. 

 

Toisen erän alkuun Puijo teki kaksi pistettä, mutta Viesti virkistyi tehden kuusi seuraavaa. Jukka Lehtosen aikalisä ei purrut, ja erä eteni jo reilulla erolla tilanteessa 2-8. Peli jatkui onnistumisten ja epäonnistumisten vaihdellessa puolin ja toisin. Onnistumiset osuivat vieraille, kehitettävää jäi kotijoukkueen suorituksiin. Pitkälle erätauolle lähdettiin lukemista 16-25.

 

Kolmanteen erään  voimasuhteet muodostuivat ennakko-odotusten mukaiseiksi, ja kotijoukkueenkin kovista suorituksista huolimatta erä päättyi lukemiin 19-25.

 

Päävalmentaja Jukka Lehtonen, PuWo

Ensimmäinen erä oli hyvää peliä, pääsimme iholle ja pidimme johtoakin. Kaiken kaikkiaan pidimme vastustaa hereillä, emekä antaneet mitään liian helpolla. 

 

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen, LP Viesti

Hyvä tasainen esitys toi voiton meille. Ensimmäisen erän jälkeen nostimme tasoamme samalla kun kotijoukkueen pelin taso laski. Suurin ero oli tänään yleispelaajaosastolla. 

 

Nikki Cornwall, PuWo

Tänään onnistuimme takakentän hyökkäyksissä. 

 

Arita Ternava, LP Viesti

Voittomme perustui tänään joukkueen tasaisuuteen. 

 

Lähitapiolan pisteet:
3  Arita Ternava, LP Viesti
2  Lotta Piesanen, LP Viesti
1  Nikki Cornwall, Puwo


PROLibero:

Netta Laaksonen, LP Viesti
 

Parhaat pelaajat:

Nikki Cornwall, PuWo

Arita Ternava, LP Viesti

 

Yleisöä: 254