Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn syyskauden päättää kotipeli LiigaPlokia vastaan

12.12.2019

Puijo Wolleyn Naisten Mestaruusliigan syyskausi päättyy tänä lauantaina 14.12. klo 17 kotisalissa Pohjantien koululla sarjakärki LiigaPlokia vastaan.

 

Puijo Wolleyn syyskausi on huipentunut sarjakonkareita vastaan jännittävissä peleissä ja Ploki on jälleen mielenkiintoinen vastustaja nousijajoukkueelle.

Kotijoukkueen hyökkäys-syöttöpelin onnistuminen on avainasemassa päävalmentajan mukaan Plokia vastaan.
- LiigaPlokin pelaajamateriaali laajuudeltaan koko liigan parhaimmistoa ja he taistelivat tiensä juuri Suomen Cupin finaaliin. Pelimme on onneksi parantunut koko ajan ja joka osa-alueen toimiessa pystymme tasapäisesti taistelemaan voitosta myös LiigaPlokin kanssa. Pääosaan kamppailussa nousee varmasti millä tasolla pystymme pitämään oman hyökkäys- ja syöttöpelimme, Lehtonen ennakoi.

Puijo Wolleyn viettää lyhyen joululoman

Lehtonen on ohjelmoinut joukkueelleen viikon joululoman syksyn päätteeksi, mutta harjoitussalille palataan jo 27.12. Mestaruusliiga jatkuu vuoden vaihteen jälkeen 3 pelillä vieraskentillä alkaen Orivedellä 5. tammikuuta. Kevään kotipelit käynnistyvät Kuopion kaupungin ja Liikuntapolun kanssa rakennettavalla yhteistyöpelillä maanantaina 20.1. klo 12 Kuopio-hallissa, kun Kuortaneen maajoukkue saapuu vierasottelukierroksellaan Kuopioon. Keskiviikkona 22.1. iltaottelut jatkuvat tuttuun tapaan Pohjantiellä Nurmon Jymyä vastaan.
 

Lentopallon naisten Mestaruusliiga                                                                                      
Pohjantien koulu
Lauantai 14.12.2019 klo 17
Puijo Wolley – LiigaPloki
Otteluisäntä: OP Pohjois-Savo