Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Iida Paananen täydentää Puijo Wolleyn liiganaisten joukkuetta

9.1.2020

Iida Paananen

Puijo Wolleyn liiganaisten kokoonpano täydentyy maajoukkue- ja liigakenttien tutulla passarilla Iida Paanasella(25v.) pohjoisen kiertueella jo tulevana viikonloppuna Kuusamossa 11.1. ja Rovaniemellä 12.1.

Nikki Cornwallin lisäksi passarina joukkueessa on Linda Salo, joka on myös pelannut farmisopimuksella JyLen 1-sarjajoukkueessa. Tärkeälle tontille saadaan täydennystä, kun kuopiolaistunut äitiyslomaa pitänyt kokenut Paananen pukee PuWon pelipaidan ylleen.

Puijo Wolleyn pelinrakentajana jatkaa Nikki Cornwall ja tämä on sopiva tilanne pelikentille paluun tekevälle Iida Paanaselle. Paananen on osallistunut syyskaudella Puijo Wolleyn harjoituksiin ja tuntuma palloon ja pelaajiin on siis jo hyvällä mallilla. Puijo Wolleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen on hyvillään passaripelaajien ringin kasvamisesta.
- Nikki on ollut joukkueellemme tärkeä vahvistus ja Linda Salo on hoitanut rooliaan myös mallikkaasti. Iidan mukaan tuleminen on nyt kevätkautta ajatellen erittäin hyvä lisä joukkueemme harjoituksiin ja peleihin. Pelitaitojen lisäksi Iida tuo persoonallaan lisää energiaa joukkueeseemme, Lehtonen arvioi.

Iida Paanen pelasi viime liigakauden Vampulassa ja sitä edeltäneet 4 kautta Kuusamon Pölkyssä ja on nyt syyskauden keskittynyt vauva-arkeen puolisonsa, Eetu Häyrisen, pelatessa myös liigatasolla Savo Volleyssa. Kuopiolainen liigaseura sopii nyt perheen järjestelyihin hyvin ja tärkeitä taustajoukkoja löytyy avuksi. Joukkue on tullut jo Paanaselle tutuksi harjoituksissa.
- Joukkue on nuori ja kehittymishaluinen, töitä tekevä joukkue. Joukkueessa vaikuttaa olevan reipas, iloinen henki. Tulen täydentämään ja auttamaan joukkuetta siinä määrin kuin se perhetilanteen osalta on mahdollista. Tämä paluu kentille on mahdollista ainoastaan tässä kaupungissa ja kun meidän treenit Eetun kanssa menee mukavasti eri aikaan ja peliohjelmatkin sopi niin, että saada pikkumies hoidettua vain vähäisellä ulkopuolisella hoitoavulla. Onneksi meillä on hyvä tukiverkosto ympärillä, siskot ja tietty maailman parhaimmat naapurit, jotka ovat vielä kummeja. Ja isovanhemmatkin taitavat ihan taistella niistä kahdesta kerrasta, milloin pelireissujen takia hoitoapua tarvittaisiin. Mutta mennään peli kerrallaan, toteaa Paananen.                                                                                                                                                       

Kokenut pelaaja on nauttinut lentopallokentälle paluusta.
- Jo ensimmäisen treenikerran jälkeen palautui muistista voimakkaana ne tunteet, mitä treenaaminen ja kilpailu ovat aina antaneet. Olen nauttinut valtavasti kotona olemisesta ja Lukaksen kehittymisen seuraamisesta, mutta jos nyt jotain pitää nostaa esiin, niin harjoituksissa käydessäni lisäiloa arkeen ovat taas tuoneet erityisesti itsensä haastaminen fyysisesti, kilpailutilanteet, pukukoppijutut. Kommunikaatio Jukan kanssa toimii hyvin ja on toiminut aina, joten on helppo liittyä mukaan, Paananen kertoo.

 

Iida Paananen s. 19.3.1994
Pituus: 172cm
Pelirooli: Passari
Aiemmat kaudet:

2010-2012 Varala Urheiluopisto

2012-2013 HPK

2013-2014 LP-Viesti (suomen cup hopea, suomenmestaruus kulta)

2014-2015 Pölkky Kuusamo

2015-2016 Pölkky Kuusamo

2016-2017 Pölkky Kuusamo

2017-2018 Pölkky Kuusamo (suomen cup hopeaa)

2018-2019 LP-Vampula

Maaottelut: 34

 

Puijo Wollleyn seuraavat ottelut

La 11.1.2020    17:00 Pölkky Kuusamo - Puijo Wolley            

Su 12.1.2020    17:00 WoVo - Puijo Wolley

Ma 20.1.2020  12:00 Puijo Wolley - Kuortaneen UO              Kuopiohalli

Ke 22.1.2020    18:00 Puijo Wolley – NJ  Pohjantien koulu