Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn neljän pelin viikko jatkuu toisella kotipelillä heti keskiviikkona

21.1.2020

Puijo Wolleyn naisten Mestaruusliigajoukkueella on todellinen peliviikko menossa. Maanantaina joukkue pelasi Kuortanetta vastaan ja nyt Jukka Lehtonen johdattaa pelaajattarensa kentälle keskiviikkona 22.1. klo 18 Pohjantien koululla Nurmon Jymyä vastaan. Viikonloppuna edessä ovat vieraspelit Kangasalla ja Vampulassa.

Jukka Lehtonen odottaa pelien täyteiseltä viikolta kovaa koko joukkueen panosta varsinkin henkisellä puolella:

- Tavoitteena on tehdä tasainen suoritus viikon jokaisessa ottelussa.  Neljä peliä viikossa vaatii hyvää tankkausta, kehonhuoltoa ja lepoa, joten pelaajien tekeminen kentän ulkopuolella korostuu normaalia yhden pelin viikkoa enemmän. Harjoittelu jää tällä viikolla minimiin ja tarkoituksena on tehdä palauttavia ja peliin valmistavia harjoituksia. Tällaisen viikon onnistumisen edellytyksenä on ehdottomasti se, että kaikki ringissä olevat pelaajat ovat valmiina ottamaan vastuuta kentällä ja toisaalta myös valmiina huilaamaan tarvittaessa. Tämä vaatii paljon luottamusta itseensä ja pelikavereihin, mutta uskon että meidän joukkueessa tämä osataan ottaa vastaan myönteisenä haasteena. Positiivisesti ajateltuna pelaaminenhan on lentopallossa parasta ja nyt saadaan pelata reilusti, Lehtonen muistuttaa. 

Huomisesta Nurmon kohtaamisesta Pohjantiellä Lehtonen odottaa kurinalaista pelaamista.

-Huomenna vastaan tulee hyvässä vireessä oleva Nurmo, joka on edellisen kohtaamisen jälkeen muuttunut yhden ulkomaalaisen vahvistuksen verran. Panostamme siihen että eilisen kaltainen rento ilme joukkueessa säilyy. Taktisilla valinnoilla saamme varmasti mahdollisuuden kääntää peli meille edulliseksi. Tähän kun lisätään sitten hyvät, rohkeat ja rennot suoritukset syöttö- ja hyökkäyspuolella, niin meillä on hyvät asetelmat huomenna Pohjantiellä toivottavasti runsaslukuisen kotiyleisön edessä, lupaa Lehtonen.

 

Lentopallon naisten Mestaruusliiga                                                                                      
Pohjantien koulu
Keskiviikko 22.1.2020 klo 18
Puijo Wolley – Nurmon Jymy