Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn Mestaruusliigakausi jatkuu perjantaina kotikentällä LP Viestiä vastaan

29.1.2020

Lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjaa jatketaan Puijo Wolleyn kotikentällä Pohjantien koululla perjantaina 31.1. klo 18. Puijo Wolleyn vieraaksi saapuu nyt LP Viesti. Perjantain pelin otteluisäntä Veljekset Laakkonen pitää yleisön kannustusvireessä tarjoamalla grillimakkarat pitkällä erätauolla!

Moninkertainen mestari Salosta on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, joten varmasti suuntaavat Tomi Lemminkäisen johdolla Kuopioon hakemaan tärkeitä lisäpisteitä sarjataulukkoon. Puijo Wolley on saanut hyvän taisteluilmeen päälle kotisalissa ja päävalmentaja Lehtonen rakentaa joukkoineen varmasti taktiikkaa, jolla tuo tavoite tehdään vähintäänkin hankalaksi.

 Jukka Lehtonen odottaa joukkueeltaan aggressiivista ja hyökkäävää peliä.
- Vastaan tulee rutinoitunut joukkue, joka on parantanut peliään tammikuussa. Vaikka Salon ykköspassari onkin sivussa, niin nuori Mansikkaviita passarin tontilla pyörittää peliä mallikkaasti. Meillä on tarkoituksena tuoda kentälle viime viikon rutistuksesta hyvin palautunut joukkue ja haluan, että tulemme otteluun kovalla syötöllä ja hyökkäyspelillä. Salon kaltaista joukkuetta vastaan ei voi lähteä varmistelemaan, tuumii Lehtonen.

 

Lentopallon naisten Mestaruusliiga                                                                                      
Pohjantien koulu
Perjantai 31.1.2020 klo 18
Puijo Wolley – LP Viesti
Otteluisäntä: Veljekset Laakkonen Oy