Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Liigaploki tiistaina Puijo Wolleyn vieraaksi

10.2.2020

Puijo Wolleyn pelit lentopallon naisten Mestaruusliigassa jatkuu tiistaina 11.2. klo 18 Pohjantien salissa ja verkon toiselle puolen tuolloin saapuu Pihtiputaalta Liigaploki. Tervetuloa kannustamaan Puijo Wolleyn Naiset kotivoittoon!

Liigaploki on liigakauden värikkäimpiä joukkueita ja epäilemättä mielenkiintoinen ottelu nähdään myös huomenna. Ploki on liigasarjan neljäntenä ja kaipaa varmasti lisäpisteitä, toisaalta Puijo Wolley Lehtosen johdolla uusii varmasti mielellään kotivoiton ”paikalliskamppailussa”. 

Puijo Wolleyn valmentajan Jukka Lehtosen mukaan joukkue on palautunut hyvin Rovaniemen matkasta ja on valmiina tiistain kamppailuun.
-Saimme joulukuussa makean voiton Liigaplokista ja siitä kamppailusta otetaan mukaan toimineet asiat tiistaita varten. Liigaploki on saanut pelaajia takaisin sairastuvalta ja joukkue on vahvistunut. Kuitenkin viimeaikaiset ottelumme Pohjantiellä ovat olleet joukkueeltamme tasollisesti hyviä kovia joukkueita vastaan, ja en näe syytä miksi sama tahti ei jatkuisi myös tiistaina. Vahva alku otteluun ja tuoreen Suomen Cupin voittajan pitäminen ahtaalla omalla kovalla syötöllä ovat avainasioita, Lehtonen toteaa.

 

Lentopallon naisten Mestaruusliiga                                                                                      
Pohjantien koulu
Tiistai 11.2. klo 18
Puijo Wolley – Liigaploki
Otteluisäntänä: Mediateko