Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn runkosarjan viimeiset pelit ratkotaan Studentialla

27.2.2020

Puijo Wolleyn liiganaisten seuraavat kotipelit mitellään Studentialla. Tänä lauantaina 29.2. klo 17 Puijo Wolley saa vieraakseen Oriveden Ponnistuksen. Orivesi on sarjataulukon seitsemäntenä ja vielä kolme runkosarjan peliä jäljellä. Puijo Wolleyn runkosarja päättyy 7.3. Studentialla kun sarjan kärkikahinoissa taisteleva Pölkky Kuusamo saapuu Kuopioon.

Puijo Wolley valmistautuu OrPoa vastaan tiukkaan taisteluun Jukka Lehtosen johdolla.

-Orpo on pelannut kevätkaudella hyvin ja saapuu Kuopioon jo pudotuspelipaikkansa varmistaneena. Vastaan tulee joukkue, joka on pärjännyt erityisesti kovalla syötöllä ja vahvalla hyökkäyspelaamisella. Tämä asettaa meidän vastaanoton ja puolustuspelaamisen hyvään testiin. Pelipaikan muutos Studentialle on myös mukavaa vaihtelua ja yritetään ottaa OrPolle vieraasta salista kaikki etu irti. Toivottavasti Studentialle hetkeksi siirtyminen saa myös uusia kannattajia lehtereille, ennakoi Lehtonen. 

Keskitorjuja Siiri Vehmanen(21v.) liittyy Puijo Wolleyn farmijoukkueesta JyväsLentiksestä liigakokoonpanoon lauantaina.
- Mukavaa saada Siiri mukaan tuomaan vaihtoehtoja meidän keskitorjujaosastolle. Siiri on tehnyt hyvää jälkeä 1-sarjassa ja voi varmasti auttaa meidän joukkuetta kevään aikana, Lehtonen arvioi.

 

Lentopallon Mestaruusliiga
Studentia
Lauantai 29.2.2020 klo 17
Puijo Wolley – OrPo