Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn vieraaksi lauantaina sarjakärki Pölkky Kuusamosta

5.3.2020

Naisten lentopallon Mestaruusliigan runkosarja huipentuu viikonvaihteessa pelattaviin viimeisiin otteluihin. Puijo Wolley saa vastaansa sarjan piikkipaikalla olevan Pölkky Kuusamon lauantaina 7.3. Studentialle klo 17.

Pölkky tarvitsee täydet pisteet Kuopiosta, sillä LP Kangasala on vain pisteen päässä sarjataulukossa. Jukka Lehtosella joukkueineen on suunnitelmat tehdä tavoite Pölkyn kuopiolaistaustaiselle valmentajakaksikolle, Timo Tolvaselle ja Pekka Seppäselle, mahdollisimman hankalaksi ja rakentaa lauantaiksi jännittävä peli kotiyleisölle. 

- Tilanne lauantaiksi on erittäin mielenkiintoinen. Pölkky tulee varmasti Studentialle kovalla asenteella, koska heillä on runkosarjan voitto omissa käsissään. Meille ottelu on myös tärkeää tulevia jatkopelejä ajatellen. Meillä on hyvä mahdollisuus testata oman hyökkäys- ja torjuntapelimme tasoa sarjan kärkeä vastaan. Tulemme lähtemään otteluun rohkealla hyökkäystaktiikalla ja ottelu on varmasti yleisölle viihdyttävää seurattavaa, lupaa Puijon valmentaja Jukka Lehtonen. 

 

Lentopallon Mestaruusliiga
Studentia
Lauantai 7.3.2020 klo 17
Puijo Wolley – Pölkky Kuusamo
Otteluisäntä: Savonia Ammattikorkeakoulu