Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Eveliina Smolander Puijo Wolleyn verkon vartijaksi!

6.5.2020

Keskitorjuja Eveliina Smolander tuo kokemusta ja kovuutta PuWon joukkueeseen!

184cm Etelä-Pohjanmaalaista asennetta saapuu Kuopioon tulevalle kaudelle, kun Eveliina Smolander liittyy joukkueseen kaudelle 2020-2021. Eveliina tuo vielä tuoreeseen Mestaruusliigajoukkueeseen kahdeksan SM-mitalin ja yli 270 pääsarjaottelun verran arvokasta kokemusta.

 

Päävalmentaja Lehtonen on iloinen kokeneen ja motivoituneen pelaajan valittuaan Kuopion ensi kauden kotikaupungikseen: "Eve kuuluu niihin pelaajiin, jonka tiedän tuovan omalla tekemisellään ja persoonallaan joukkueeseen positiivista energiaa ja johtajuutta. Potentiaalia ja halua kehittymiseen löytyy reilusti ja odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea salilla saadaan aikaan."  

Eveliina odottaa jo muuttoa Kuopioon: "Mahtavaa päästä osaksi Puijo Wolleyta! Ensivaikutelma joukkueesta ja seuran toiminnasta on erittäin positiivinen. Motivaatio harjoitteluun ja kehittymiseen on kova, ja uskon että valmennuksella on paljon annettavaa kehittymisen kannalta. Olen tehnyt paljon töitä kuntoutumisen eteen, ja koen että kovan työn jatkamisella palaan vahvana pelikentille. Odotan innolla jo yhteisten treenien alkamista ja mielenkiinnolla uuden kauden alkamista!"