Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Pihla Pohjola nähdään Puijossa tulevallakin kaudella!

9.5.2020

Hakkurina ja keskitorjujana pelaava 22-vuotias Pihla Pohjola aloittaa kolmannen kautensa Puijo Wolleyn joukkueessa!

Seuralle oli hienoa saada jatkosopimus Kuopiossa opiskelevan Pihlan kanssa. Pihla on todella tunnollinen treenaaja ja antaa jokaisessa treenissä kaikkensa jaksaen kannustaa joukkuekavereitaankin parempiin suorituksiin. Pihla on varusteltu hyvin lentävillä jaloilla ja pystyy pelaamaan sekä hakkurin, että keskitorjujan paikkaa.  Pihla meni jo viime kaudella eteenpäin ja uskomme, että tulevalla kaudella pelaaja ottaa vieläkin isompia kehitysaskelia!

”Pihla on todellinen joukkuepelaaja ja näin valmentajan näkökulmasta tärkeä palanen joukkueessamme tulevalla kaudella. Pihla tekee treeneissä aina sata lasissa positiivisella asenteella paikalla kuin paikalla ja osoitti jo viime kaudella, että pystyy pelaamaan liigatasolla myös hakkurin paikkaa. Pihla tulee auttamaan joukkuetta tulevalla kaudella niin laidassa kuin myös keskellä.”, uskoo päävalmentaja Jukka Lehtonen

Pihla on jo valmis tositoimiin: ”Mahtavaa päästä jatkamaan Puijon väreissä myös ensi kaudella! Nyt harvinaisen pitkän kesätauon aikana on hyvä kehittää fysiikkaa mahdollisen kovaan ja kestävään kuntoon Jossun hyvillä ohjeilla. Innolla jo kuitenkin odotan uusien ja vanhojen joukkuetovereiden tapaamista ja sitä, että päästään tekemään kovaa töitä pallon kanssa!”