Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Kivioja Puijon keskitorjujaksi!

13.5.2020

Oululainen Annika Kivioja Puijo Wolleyn keskitorjujaksi kaudelle 2020–21.

Annika on 27-vuotias 181cm pitkä keskitorjuja, jolta löytyy liigakokemusta Oriveden, Hämeenlinna ja Kangasalan riveistä. Enne Orpoon menoa Annika pelasi hyvän ehjän kauden Oulussa 1-sarjaa. Viime kauden katkaisi loukkaantuminen, joten nälkää jäi reilusti tulevaa kautta varten. Kuntoutus on sujunut oikein hyvin ja kesäkuun alussa saadaan jo Annika Kuopioon harjoittelemaan. Annika on todella hyväntuulinen ja motivoitunut harjoittelija, jonka taitoja päästään ensi kaudella kehittämään kokeneen keskitorjujan opissa.

Päävalmentaja Lehtonen näkee Kiviojassa paljon potentiaalia: "Uskon että Annikan kanssa päästään isoja askelia eteenpäin tulevalla kaudella. Hän on erittäin motivoitunut, into harjoitteluun sekä pelaamiseen on kova, sekä hän omaa hyvän pohjan kehittymiseen. Annika vahvistaa joukkueen keskiosastoa huomattavasti."

Annika odottaa jo malttamattomana muuttoa: ”Alusta asti superhyvä fiilis! Lämmin vastaanotto ja tervetullut olo. Positiivisen ja motivoituneen oloinen porukka kasassa, niin pelaajat kuin valmennuskin. Innolla odotan Kuopioon muuttoa ja yhteisiä treenejä. Henkilökohtaisena tavoitteena kehittyä paremmaksi pelaajaksi niin lajin kuin fysiikankin puolella, ja jo nyt, tämänhetkisellä kokemuksella valmennuksesta, on luottavainen fiilis sen suhteen. Joukkueena toivon, että meistä kehittyis yhtenäinen, toisiinsa luottava ja voitonnälkäinen poppoo!”