Power Cup

Puijo Wolleyn juniorit matkalla Rovaniemelle kesällä 2019!

Tälle sivuille kootaan infoa seuran Power Cup-matkan järjestelyistä ja ilmoittautumisesta ohjeita (päivitetty 13.11.2019)

 

Puijo Wolleyn Power Cup joukkueiden ilmoittautuminen käynnistyy tammikuussa - joukkueet kokoaa tiedot lähtijöitä ja seura tilaa passit ja ilmoittaa joukkueet niiden perusteella. Seura järjestää Rovaniemelle kuljetuksen(kuljetuksen hinta ilmoitetaan tammikuussa). Lähtö Rovaniemelle to 6.9. n klo 5 aamulla ja paluu sunnuntaina 9.6. illalla.

Kaikki mukaan Rovaniemen Poweriin!

Tiedustelut: Niina Pirskanen niina.pirskanen@puijowolley.fi 0503066889

 

 Power Cup-passien hinnat julkaistu www.powercup.info

 

POWER CUP 2019 ROVANIEMI

Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

 

KISAPASSILLA ILOA JA ETUJA KOKO TURNAUKSEN AJAKSI

Power Cup -turnaukseen voi ilmoittautua kolmen ilmoittautumisjakson aikana. Mitä aiemman jakson aikana seurasi ja joukkueesi ilmoittautuu, sitä edullisemmalla hinnalla pääsette mukaan.

Joukkuemaksun lisäksi jokainen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja lunastaa kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle. Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla.

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Hinnat

I jakso 5.2.-4.3.2019

Peruspassi 141 eur
Viikonloppu 125 eur
Perhepassi 132 eur
Joukkuemaksu 98 eur

II jakso 12.3.-2.4.2019

Peruspassi 163 eur
Viikonloppu 146 eur
Perhepassi 154 eur
Joukkuemaksu 128 eur

III jakso 9.4.-1.5.2019

Peruspassi 195 eur
Viikonloppu 175 eur
Perhepassi 180 eur
Joukkuemaksu 183 eur

Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 20 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen lisäksi tänä vuonna myös keskiviikon iltapalan.

Uudet joukkueet ilmaiseksi mukaan

Lentopalloliiton uudet jäsenseurat, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana tapahtumassa, tai seurat, jotka lisäävät joukkuemääräänsä edelliseen vuoteen verrattuna, saavat tuoda uudet joukkueensa mukaan ilman joukkuemaksua. Eli näiden joukkueiden osalta maksettavaksi jää vain passimaksut.

Tämän kaiken saat kisapassilla?

 

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan.
    Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power-Äppi -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Vakuutus. Kaikki kisapassin ostaneet on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Vakuutus kattaa lisensittömillä pelit ja vapaa-ajan, lisenssin haltijoilla vain vapaa-ajan.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon - tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Mutta mitä muuta tänä vuonna onkaan luvassa?
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.
  • Kultainen liiga kesäkuussa Power Cupin jälkeen: kisapassin ostaneet pääsevät ilmaiseksi sekä naisten että miesten Kultaisen liigan kotiotteluihin kesäkuussa. Otteluohjelma ja paikkakunnat selviävät lähiaikoina.

Nauti kisapassistasi ja käytä sen etuja hyväksesi koko turnauksen ajan!

Lentopallon iloa ja elämyksiä jo vuodesta 1985

 

Power Cup turnaukseen osallistuu vuosittain noin 200 seuraa ja lähes 900 joukkuetta. Tapahtuman onnistuminen tarkoittaa noin 700 talkoolaisen osallistumista turnauksen järjestelyihin.

Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä.

Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Osallistumiskynnys on matala ja esimerkiksi myös juuri lentopallon aloittaneille ekaluokkalaisillekin löytyy sopivia sarjoja joissa pääse "koppipallon" myötä helposti ja hauskasti mukaan pelitunnelmaan. Nuorimmissa ikäluokissa on sekasarjoja, eli lentopallojoukkueen voi mainiosti muodostaa myös tytöistä ja pojista yhdessä.

 

 

Power Cup-paitakoot

Paitojen senttikoot aikaisempien vuosien pohja:

XXS=128 cm
XS=140 cm
S=152 cm
M=164 cm
L
XL
XXL

Tuntematon tiedostomuotoPower PuWo joukkueet ja nimet 2018.xlsx (12 kB)
Puijo Wolleyn joukkueiden tietojen koontilomake