A-nuorten finaalit tulevana viikonloppuna

19.4.2024

A-poikien finaalit Joensuussa Liperin Volleyn ja Karelian Hurmoksen järjestämänä

Kahdeksan parhaan joukkueen turnaus pelataan Joensuussa 20.-21.4. A-poikien Suomen mestari on selvillä sunnuntain päätteeksi. Turnauksen järjestelyistä vastaa Liperi Volley yhteistyössä Karelian Hurmoksen kanssa.

A-poikien sarjassa pelasi 17 joukkuetta. Kausi alkoi tasonmittausturnauksilla, joista sarja jatkui sarjakaavion mukaisella poolijärjestelmällä. Sarjassa pelattiin viisi poolivaihetta neljässä poolissa ennen välieriä ja finaaleja sekä sijoitusturnauksia. Neljän välierän kaksi parasta joukkuetta pääsivät SM-finaaleihin, loput joukkueet samaan aikaan finaalien kanssa turnauksiin sijoista 9-17.

Välieristä SM-finaaleihin pääsivät välierävoittajina JyväsLentis (Jyväskylä), Rantaperkiön Isku, Kempeleen Lentopallo ja Puijo Wolley Juniorit (Kuopio) sekä kakkosina Lempo-Volley (Lempäälä), Liperi Volley, Junnu Valepa (Sastamala) ja Karkkilan Pojat.

Turnausjärjestäjän sivuille pääset tästä https://www.karelianhurmos.fi/asm2024/. 

A-tytöt Kauhavalla

Puijo Wolleyn A-tyttöjen matka vie viimeisenä turnausviikonloppuna Kauhavalla, jossa joukkue pelaa sijoista 13-16 yhdessä Muhoksen ja Someron sekä turnausjärjestäjä Kauhavan kanssa. A-tyttöjen kauteen on mahtunut loukkaantumisia ja joiden päällekkäisten pelien sekä muiden yhteensattumien vuoksi finaalipaikka karkasi välierävaiheessa. 

A-tytöt ovat urakoineet läpi kauden myös naisten 2-sarjaa, joten kehitystä ja kovuutta on kauden aikana tullut. Luottamusta joukkueeseen on ja varmasti pelaajat haluavat korkeimman mahdollisen sijoituksen kauden päätöksessä. 

Tulosseuranta ja striimit

Tulosseurantaa pääsee tekemään Torneopalin kautta ja striimit otteluista löytyvät LentisTV:n kautta.