Huhtikuun ajankohtaiset luettavissa tiedotteesta

4.4.2024

Johtokunnan kokouksessa käsitellyistä asioista koostetaan jatkossa yhteenveto myClubiin

Puijo Wolleyn johtokunnan kokouksista kootaan jatkossa lyhyt yhteenveto, joka julkaistaan myClubissa kokouksen jälkeen (kokousviikon aikana). Yhteenvedossa tuodaan otsikkotasolla esiin käsiteltyjä asioita.

Puijon Ykkösen kausi päättyi välieriin, B- ja A-pojat SM-finaaleissa

Naisten 1-sarjajoukkueen kautta voidaan pitää todella onnistuneena, sillä se pystyi jo ensimmäisellä 1-sarjakaudellaan pääsemään pudotuspeleihin ja etenemään jopa välieriin neljän parhaan joukkoon. Puijon Ykkönen toimi myös farmijoukkueena Puijo Wolleyn liigajoukkueelle, mikä mahdollisti pelaajien siirtymisen sarjatasolta toiselle ja siten tuki pelaajien kehittymistä. Savon Sanomia lainaten: ”Naisten lentopalloilu voi hyvin Kuopiossa.”

B-poikien joukkue teki upean suorituksen ja pelasi vahvasti itsensä ikäluokan SM-finaaliturnaukseen. B-poikien SM-finaalit 13.–14.4. järjestää Oulunsalon Vasama ja pelaamassa ovat välieristä selvinneet kahdeksan joukkuetta. Turnauksessa pelataan 20 ottelua ja mitalijoukkueet selviävät sunnuntaina. Lauantaina pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

A-poikien SM-finaalit ovat iloisessa Itä-Suomessa, naapurikaupungissa Joensuussa. Lopputurnaus pelataan 20.–21.4. Liperi Volleyn järjestämänä Joensuussa Motonet Areenalla ja Joensuun urheilutalolla.

Power Cup 2024 – ilmoittautuminen päättyy 15.4.

Allergiatiedot, paitakoot ja pelaajalainat ilmoitettava myös tuohon mennessä. Uusia joukkueita voi vielä ilmoittaa tapahtumaan tai täydentää ilmoitettuja joukkueita pelaajilla tai toimihenkilöillä.

Joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien ”iltakahvit” 16.4.

Iltakahveilla käydään läpi loppukevään ajankohtaisia asioita mm. valmistautuminen uuteen kauteen/joukkueen taustatiimin varmistaminen, kokoaminen ja vahvistaminen, talousarvion tekeminen C- ja vanhemmat juniorit, joukkueen toimintakertomuksen palauttaminen, vanhempainillat ja Power Cup asiat. Joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja: liity linkistä Teams-kokoukseen ”iltakahvit”.

 Valmentaja – vastaa valmentajakyselyyn 17.4. mennessä

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeXy3LkDAqqAmwaTgL1Dv3quz3sd5kFLztu5gMiWS_Vi6Wzw/viewform?usp=sf_link