Maaliskuun kuukausitiedote

4.3.2024

KUUKAUSITIEDOTE MAALISKUU 2024

 

Ylioppilaskirjoitukset tuovat muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin

Ylioppilaskirjoitukset tuovat muutoksia seuramme harjoitusarkeen, sillä lentopallon liigajoukkueiden harjoitukset siirtyvät myös Neulamäkeen. Ajalla 29.2.–28.3. joudumme harjoittelemaan poikkeuksellisin ajoin ja paikoin. Toivomme kaikilta harrastajilta perheineen ymmärrystä ja joustavuutta tähän tilanteeseen, sillä olemme joutuneet luovuttamaan vuoroja ylemmällä sarjatasoilla pelaavien joukkueiden käyttöön. 

https://www.puijowolley.fi/uutiset/poikkeusaikoja-harjoitusvuoroissa-y/

Ajantasaisin tieto harjoittelusta on aina joukkueen toimihenkilöillä. 

Harjoitusvuorot normalisoituvat pe 29.3. alkaen.


Tukea harrastamiseen

Puijo Wolleylla on oma rahasto, josta jaamme tukea, jotta kustannukset eivät olisi este lentopalloharrastukselle Kuopiossa. Rahaston tarkoitus on tukea perheitä harrastusmaksuissa niissä tilanteissa, kun taloudelliset tai sosiaaliset haasteet kuormittavat perhettä, ja uhkaavat keskeyttää tai estää lapsen ja nuoren harrastamisen.

Jaettavan tuen määrä on max. 50 €/kk, kuitenkin siten, että tilikauden aikana tukea voidaan maksaa enintään 150 €/hakija. Jo erääntyneisiin kausimaksuihin ei voi hakea tukea. Lisätietoa luettavissa https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/tukea-harrastamiseen/. Muita harrastamisen tuen reittejä esitellään myös kotisivuilta löytyvän ohjeistuksen yhteydessä.


Aktiivisesti urheilevan nuoren kokonaiskuormitus ja hyvinvoinnin tukeminen

Tervetuloa tiistaina 26.3. klo 17.00–18.30 Neulamäen koulun auditorioon kuuntelemaan luentoa aiheesta: ”Aktiivisesti urheilevan nuoren kokonaiskuormitus ja hyvinvoinnin tukeminen”

Luento järjestetään Puijo Wolleylle osana Itä-Suomen yliopiston kurssiprojektia. Luennon tavoitteena on tukea nuorten jaksamista, ehkäistä urheiluun liittyviä riski- ja kuormitustekijöitä sekä tarjota keinoja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen. Mukana projektissa ja luennoimassa myös entinen ammattiurheilija, Puijoakin edustanut, Venla Hyttinen.

Tilaisuus on tarkoitettu A- ja B- joukkueiden nuorille, urheiluseuran joukkueiden toimijoille sekä nuorten vanhemmille. 

Tilaisuus on ilmainen, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Onko jotain, mikä mietityttää omassa jaksamisessasi? Kerro meille! 

Voimme käsitellä mietityttäviä asioita luennolla. Tätä varten pyydämme rohkeasti kertomaan askarruttavista asioita Padlet-alustallemme: https://padlet.com/hasa12/luento-26-3-puijo-wolley-76mila2u4lfqj94n 


Power Cup 2024 – ilmoittautumisen 2. jakso alkaa 15.3.

Toisella jaksolla ilmoittautuminen 15.3.–15.4.

Ohjelma ja aikataulut on julkaistu turnaussivustolla. https://www.powercup.fi/info/ohjelma-aikataulut/