Puijon Ykkönen aloittaa playoff-pelit 23.3. kotiottelulla

22.3.2024

Puijo Wolleyn naisten 1-sarjajoukkue Puijon Ykkönen eteni välieriin kultaisen erän voitolla Lempo-Volleysta. Joukkueen kauden minitavoite oli saavuttaa playoff-paikka kahdeksan parhaan joukossa, joten eteneminen välieriin on nousijajoukkueelle huikea suoritus.

Kokeneen päävalmentaja Henrik ”Here” Kososen kommentit viime viikonlopun puolivälierävoitosta: ”Ensimmäisessä ottelussa jännitettiin play off-otteluiden painetta ja huolimattomuusvirheillä hävittiin lopulta koko ottelu.” ”Vieraskentällä lähes mahdoton tilanne viidennessä erässä 13-9, ja onnistuttiin syöttämällä ja röyhkeällä taktiikalla kääntämään peli vielä voitoksi.”

Välierissä vastaan asettuu useita juniorimaajoukkueen pelaajia sisältävä PuMa-Volley. Välierät pelataan kahdesta voitosta. Ensimmäinen osaottelu lauantaina 23.3. klo 16:30 Neulamäen koululla. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan naiset voittoon!

Toinen ottelu ja tarvittaessa kultainen erä pelataan sunnuntaina 24.3. Helsingissä.

Tulevaa välierätaistoa Here kommentoi: ”Ottelun voittaa se kumpi pystyy unohtamaan tulostaulun ja onnistuu pelaamaan rennon letkeästi.”