Ilmoittautuminen avoinna - syksy on heti kesän jälkeen

2.6.2023

Puijo Wolleyn Syysturnaus pelataan tänä vuonna viikkoa normaalia myöhemmin. Tämä mahdollistaa metsämiestenkin saapumisen Kainuusta Savoon!

Syysturnaus Kuopiossa 16.-17.9.2023. Kasaa joukkueesi, valitse sarjasi ja saapukaa tänne vaikka koko viikonlopuksi.

Majoitustarjous turnausvieraille on voimassa Original Sokos Hotel Puijonsarvessa. Tutustu etuhintaiseen majoitukseen ja varmista joukkueen yöpyminen keskeisellä sijainnilla sekä lähellä kaikkea menoa ja meininkiä. MAJOITUS

Lauantaina 16.9. naisten Mestaruusliigajoukkue pelaa kolmen joukkueen turnauksen. Liigapelejä pääset seuraamaan pelaajakorttia vilauttamalla. Siinä samalla tulee katsastettua tämän kauden SM-pronssimitalistien syyskunto. Liigajoukkueen otteluihin liittyen lisätietoa ja tarkennuksia kesän aikana. Turnauksessa pelataan naisten osalta myös B-sarja (2-sarjajoukkueet) ja C-sarja (aluesarjajoukkueet). Miehillä sarjaportaat ovat B-sarja ja yhdistetty C/D-sarja. Uutena sekä naisissa että miehissä on "Comeback"-sarja. Comeback-sarjassa pelit pelataan 4 vs. 4 ja aikapelinä. Tärkeintä on, että kentällä on hauskaa, paljon tilanteita ja onnistumisia tulee. 4 vs. 4 peleillä mahdollistetaan pienempienkin peliporukoiden pääsy kentälle. Lisää tämän spesiaali-sarjan sisällöstä, pelitavasta ja säännöistä lähiaikoina!

Ilmoittautuminen onnistuu turnaussivustolla. Tarkennukset pelipaikkoihin tehdään kesän aikana. Ruokatilaukset otetaan vastaan elokuussa. Niistä tiedotamme ja lähestymme ilmoittautuneita joukkueita erikseen.

Pistäkääs homma harkintaan. Eiköhän me tavata ja pelata syyskuussa!