Syysturnauksen aikataulut ja muistilista

27.8.2021

Syysturnauksen ilmoittautuminen päättyy tänään, mutta vielä ehdit ilmoittaa joukkueesi mukaan! Naisten kakkossarjaan on ilmoittautunut yhdeksän joukkuetta ja pääsemme pelaamaan hyvän turnauksen parin viikon päästä. Miesten turnaus joudutaan näillä näkymin perumaan tai muuttamaan yksittäisiksi harjoituspeleiksi.

Puijo Wolleyn Mestaruusliigajoukkue pelaa kutsuturnauksensa Studentialla lauantaina 11.9. Puijo Wolleyn vastustajiksi tulee Pihtipudas ja Nurmo. 

Otteluohjelmat

Liigapelien otteluohjelma la 11.9.

PuWo - Ploki klo 10:00
Ploki - Nurmo klo 14:00
Nurmo - Puwo klo 18:00

Liput 8 €/aikuinen, 5 €/nuori yli 15v. Alle 15-vuotiaat ja kausikorttilaiset ilmaiseksi. Savon Sanomien etukortilla kaksi yhden hinnalla.

Kakkossarjan otteluohjelma la-su 11.-12.9.

Kakkossarjaturnauksen otteluohjelma lisätään tälle sivustolle mahdollisimman pian.

Pelaajalomake

Täyttäkää pelaajalomake.

Ruokailu

Sitovat ruokatilaukset tulee tehdä 3.9. mennessä. Ilmoittakaa samalla mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Linkki RUOKATILAUS

Ruokailut maksetaan joko etukäteen Puijo Wolleyn tilille tai teille lähetetään lasku ruokailuista yhteyshenkilön sähköpostiin. Lauantaina ruokailu Studentialla, jossa samalla voi seurata liigan pelejä. Sunnuntain ruokailu Neulamäen koululla.

PeeÄssän Food & Joy-ravintolamaailmasta tarjous illan ruokailuihin koodilla "lentopallo Syysturnaus".

Majoitus

Majoitustarjoukset on neuvoteltu Sokos Hotel Puijonsarven ja Kylpylähotelli Rauhalahden kanssa. Suosittelemme lämpimästi hyödyntämään tarjoukset turnausreissullanne.

Vakuutukset

Osallistujat eivät ole vakuutettuja turnausjärjestäjän toimesta. Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oma kilpaurheilun kattava vakuutus.

Koronaohjeistus

Noudatamme tapahtumassa yleisiä linjauksia ja suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tulettehan tapahtumaan vain terveenä. On tärkeää huolehtia käsihygieniasta ja suosittelemmme maskien käyttöä yleisissä tiloissa tai niissä tilanteissa, kun turvavälejä ei ole mahdollista noudattaa.