B-pojat SM-sarjaan!

30.10.2011

B-pojat varmistivat ensimmäisessä karsintaturnauksessa paikkansa SM-sarjassa. Sarjaan pääsee mukaan  21 joukkuetta.

Ennakkoon oli tiedossa, että PuWon lohkosta jää yksi kova joukkue ulos jo tässä vaiheessa. Ensimmäinen peli  maajoukkuepoikien tähdittämää  Seinäjoen Kuutosia vastaan oli kuusikkkopelaamisen sisäänajoa ja hävisimme pelin 0-2.

Tappio tiesi sitä, että SM-sarjapaikan varmistamiseen tarvittiin toisessa pelissä voitto Savonlinnan EV:sta.  Sekin jyskytti takaraivossa, että emme ole koskaan aiemmin EV:ta voitaneet. Ensimmäinen erä meni EV:lle 20-25. Toinen taas Puwolle samoin lukemin. Kolmannessa erässä oloa ei yhtään helpottanut, kun EV meni jo 12-7 johtoon. Aikalisällä tapahtui kuitenkin jotakin. Aikalisän jälkeen Janne Nyyssönen aloitti huiman syöttöputken ja hyvällä torjuntapelillä peli kääntyi eduksemme 13-12. Toivo jatkopaikasta eli uudelleen. Puwolla oli monta ottelupalloa, mutta  lopullisen helpotuksen jännitysnäytelmään toi Veeti Hartikaisen kentään mennyt keskihyökkäys. Erä lopulta Puwolle 22-20 ja sen päälle kunnon voittotanssi!.

Sen jälkeen pelasimme vielä kaksi peliä lohkosijoituksesta. Tuloksena  oli  voitto  Pieksämäen Tsempistä ja tappio  Jyväs Lentikselle. Olimme päivän päätteeksi lohkossamme sijalla 3. Hieno suoritus ja lopputulos koko joukkueelta!

Seuraava turnaus pelataan  12.11. Siellä ratkeaa, mistä poolista Puwo aloittaa pelinsä varsinaisessa SM-sarjassa.

J.K.