Power Cup 2024 Joensuu

Puijo Wolleyn Junioreiden matka Joensuun Power Cupiin 6.-9.6.2024!

Aikataulut, ohjeet ja ohjelma tarkentuvat myöhemmin

Puijo Wolleysta lähdetään koko seuran voimin reissuun – järjestelyt käynnistyvät kokoamalla tiedot omasta joukkueesta: pelaajat, valmentajat ja huoltajat, innokkaat kotijoukot, montako passia ja paitakoot!

Lentopalloliiton Power Cup-sivut https://www.powercup.fi/ .

Power Cup 2024 hinnat

Power Cup turnaukseen voi ilmoittautua kahden ilmoittautumisjakson aikana.

Joukkuemaksun lisäksi jokainen Power Cup turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja lunastaa kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle. Peruspassi kattaa turnauksen torstaista sunnuntaihin, ja viikonloppupassi (F- ja A-ikäiset) perjantaista sunnuntaihin.

Puijo Wolleylaisten ilmoittautumiset I jakson hinnoilla 

Joukkueenjohtajat kokoavat koontilomakkeelle joukkueen ilmoittautumiset 11.2.2024 mennessä. Joukkueenjohtaja ilmoittaa joukkueensa Power Cupiin turnaussivuston kautta ja sen lisäksi toimittaa ilmoittautumislomakkeen täytettynä toiminnanjohtajalle ja talousvastaavalle (=Maarit ja Pirjo). 

Passit + kuljetusmaksu laskutetaan ilmoittautumisten jälkeen. Seura lunastaa passit maksusuoritusten mukaan.  

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautuksen Lentopalloliitto tekee ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. 

Puijo Wolleyn joukkueiden kuljetus

Seura järjestää yhteiskuljetuksen Kuopiosta Joensuuhun ja takaisin, sis. kuljetukset Joensuussa ottelupaikan ja majoituskoulun välillä ja Power Cup-ohjelman mukaisiin tapahtumiin siirtyessä. Sitovat ilmoittautumiset kuljetuksiin joukkueen ilmoituksen mukana. Bussikuljetuksen hinta-arviota tarkennetaan tarjousten selvittyä ja kuljetuksen hinta laskutetaan erillään passimaksusta. Lähtö Joensuuhun 6.6. aamulla ja paluu sunnuntaina 9.6. illalla.

II hintaluokan passi- ja joukkuemaksut

II jakso: ilmoittautumisen tekeminen sivustolle ja lomakkeen palautus Maaritille ja Pirjolle 20.3., laskutus toteutetaan 25.3., eräpäivä 8.4., maksu seuralta lähtee liittoon 13.4. 


Kisapassien hinnat 2024

Ilmoittautumisportaita on kaksi, ensimmäinen ilmoittautumisjakso on avoinna 4.3. asti ja toinen jakso 15.4. asti.

Toimi nopeasti ja hyödynnä ensimmäisen jakson edullisemmat hinnat. Kisapassien laskuttamisen vuoksi tarkista aikataulu ilmoittautumislomakkeesta.

1. Jakso11.02.2024 mennessä
Joukkuemaksu100 €
Pelaajan Peruspassi (TO-SU)180 € 
Pelaajan Viikonloppupassi F- ja A-ikäiset (PE-SU)165 € 
Lisäyö (KE-TO YÖ)20€2. Jakso20.3.2024 mennessä
Joukkuemaksu130 €
Pelaajan Peruspassi (TO-SU)200 €
Pelaajan Viikonloppupassi F- ja A-ikäiset (PE-SU)185 € 
Lisäyö (KE-TO YÖ)20€


Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 20 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen lisäksi myös keskiviikon iltapalan.
Tämän kaiken saat kisapassilla 

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa munLentis -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.