Jäseneksi

Tule jäseneksi uudistuvaan, kasvavaan ja nousujohteiseen lentopalloseuraan!

Uudet ja vanhat jäsenet ilmoittautuvat myClubin kautta. Myös Kaikkiin seuramme joukkueisiin ja harrasteryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta. myClubissa voit hallinnoida omia tietojasi, näet laskusi ja joukkueet, mihin olet ilmoittautunut sekä niiden tulevat harjoitukset. Voit myös helposti seurata seuramme ajankohtaisia tiedotteita.

Jäsenmaksut kaudella 2024-2025

Jäsenmaksu 30 €.
Kannatusjäsen: Yritys/yhteisö yms. 50 € (ei jäsenetuja)

Seuran syyskokous on vahvistaa jäsenmaksut 16.9.2024 pidettävässä vuosikokouksessa.

Tutustu jäsenetuihimme, varustetoimittajamme on Intersport Kuopio.

Pelaajien lisäksi toivomme, että mahdollisimman moni valmentaja, joukkueenjohtaja, vanhempi tai huoltaja liittyy jäseneksi seuraamme. Sääntöjemme mukaan seuran johtokunta valitaan jäsenten keskuudesta, siksi on tärkeää, että saamme laajan jäsenpohjaa myös pelaajien ulkopuolelta.

Kaikki lentopallon junioritoiminnasta ja/tai sen tukemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseneksi. Myös yritykset ja yhteisöt voivat olla kannattajajäseniä.

Jäseneksi voi ilmoittautautuminen tapahtuu rekisteröitymällä myClub-järjestelmään. Rekisteröitymisen jälkeen suosittelemmme lataamaan myClub-sovelluksen ja sen jälkeen ilmoittautumalla jäseneksi Kurssit-välilehdeltä. 

Jäsenlaskutus toteutuu myClubin kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jäseneksi voi liittyä mihin aikaan vuotta tahansa.

Seuraa edustavien pelaajien on oltava seuran jäsen.  Kauden päättäjäisissä seura palkitsee pelaajien osalta vain jäseniä.