Joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja

Joukkueenjohtaja on joukkueensa moottori, joka organisoi toimintaa, mahdollistaa valmentajalle keskittymisen valmennukseen ja johtaa pelaajien vanhempien toimintaa siten, että kaikki panostavat joukkueen toimintaan tasavertaisesti. Joukkueenjohtajan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat organisointikyky, huumorintaju ja pitkä pinna. Muista jakaa vastuuta ja työtehtäviä myös vanhemmille. Kahviotoiminta ja muut turnaustehtävät, turnausten toimitsijat tai joukkueen tapahtumista uutisoiminen - kaikkeen tähän on tärkeä ottaa vanhemmat mukaan tekemään hommia. Täältä löydät tehtäviesi tueksi ohjeistuksia ja muistathan, että aina saa kysyä apua toimistolta tai toisilta joukkueenjohtajilta.

Rahastonhoitaja tukee joukkueenjohtajaa talouden suunnittelussa ja hallinnassa sekä pitää pelaajien vanhemmet ja aikuisjoukkueissa pelaajat ajan tasalla joukkueen taloudellisesta tilanteesta. Apunasi tehtävässä on seuramme talousvastaava, joka opastaa sinua mielellään eteenpäin ja auttaa talouden seurannan opettelussa ja Netvisor-alustan käytössä.

Joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja voivat yhdessä valmennuksen kanssa rekrytoida uusia toimihenkilöitä seura- ja joukkuetoimintaan.

Itä-Suomen Lentopallo ry on alueen toimintaa ohjaava taho, jonka tiedottamista ja tapahtumia on myös hyvä seurata.

Junnulentis on Lentopalloliiton alainen sivusto, josta joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat ja valmentajat löytävät ohjeistusta tehtäviinsä. 

  • Kohdasta "Sarjat" löydät tietoa eri-ikäisten sarjatoiminnasta, sarjaan ilmoittautumisesta, pelaajaluetteloinnista jne. Pöytäkirjapohjat ja ohjeet sähköisen pöytäkirjan pitämiseen ottelutapahtumista löytyvät myös sieltä.
  • Kohdasta "Säännöt" löytyvät eri-ikäluokkien säännöt ja sarjatoimintaan liittyvät määräykset.

Lentopalloliitto on koonnut Faktapankkiin ohjeita lajin parissa toimiville. 

Kiitos, että olet mukana seuratoiminnassa!

Seurakäsikirja on toimintaamme ohjaava dokumentti. Kaikkien seurassa toimivien kannattaa tutustua siihen. Seurakäsikirjassa löytyvät kootusti kaikki asiat.

Ohjeita toimintaan ja talousasioiden hoitoon sekä linkkivinkkejä kauden järjestelyjä varten